Darmian büszke tagja a gyõztes védelemnek

Matteo Darmian kifejezte örömét azt illetõen, hogy kapott gól nélküli mérkõzéshez segítette a Unitedet, miután a Vörös Ördögök lehúzták a rolót a West Brom otthonában és sorozatban negyedik gyõzelmüket aratták minden sorozatot figyelembe véve.


Az olasz védõ, aki 50. manchesteri meccsén van túl a West Brom ellen, így nyilatkozott: "A kapott gól nélküli találkozók nagyon sokat jelentenek nekünk, nem adtunk túl sok esélyt nekik. Egyként dolgoztunk hátul nagyszerû csapatszellemmel."

"Csupán pár szögletet adtunk az ellenfélnek a mérkõzés során, és ez nagyszerû, ugyanis a találkozó elõtt azt tûztük ki célul, hogy megpróbáljunk minél kevesebb szögletet adományozni az ellenfélnek."

A United 2-0-ra nyert a The Hawthorns-ban egy fizikális meccsen, köszönhetõen Zlatan Ibrahimovic duplájának.

"Megérdemelten nyertük meg a mérkõzést" - tette hozzá Darmian. "Korán vezetést szereztünk és végig irányítottunk."

 

 

 


"Ezzel további három, nagyon fontos pontot szereztünk és sorozatban negyedik gyõzelmünket tudhatjuk magunk mögött. Az önbizalmunk magas szinten van most, minden gyõzelem magabiztosságot ad, hogy tovább folytassuk a munkánkat és a fejlõdésünket."

"Ezen az úton kell tovább haladnunk, és koncentráltnak kell maradnunk a feszített ünnepi idõszakban."

A United játékosaira most egy egyhetes szünet vár a "Boxing Day" találkozó elõtt, melyet otthon játszanak majd a Sunderland ellen és Darmian szerint a csapat profitálhat a két mérkõzés közötti idõszak miatt.

"A regenerálódásunk az elkövetkezõ napokban nagyon fontos, hogy készek lehessünk a nagyon fontos, karácsonyi idõszakra. Továbbra is harcolnunk kell, hogy csökkenteni tudjuk hátrányunkat a tabella éléhez képest."


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!