Valencia: Hogyan javult a játékom

Antonio Valencia elárult néhány titkot arról, minek köszönhetõen sikerült elnyernie november hónap legjobbjának járó címet.


Az ecuadori válogatott még októberben kartörést szenvedett el, ami miatt három meccset ki kellett hagynia, de hamar behozta az elvesztegetett idõt, amiért a szurkolók november hónap legjobbjának választották õt.

 

"Azt hiszem, megkövetem magam az elsõ olyan szezonom miatt, amikor Mr Van Gaal rendszeresen kezdett játszatni jobb bekk poszton" - kezdte Antonio.

 

"Vétettem 1-2 hibát azon a poszton és ezek közül voltak olyanok, amik azért történtek talán, mert nem koncentráltam 100%-osan mindig. Úgyhogy az egyik terület, amiben próbáltam javulni, az a koncentrációm és hogy állandóan teljesen összpontosítsak."

 

Michael Carrick az Arsenal elleni meccs után hihetetlennek minõsítette Valenciát, aki lenyûgözõen teljesített azon a rangadón is, mindezt úgy téve, hogy a vártnál sokkal korábban tért vissza sérülésébõl.

 

 

Valencia elismerte, "Michael beszélt arról, hol is kell lennem bizonyos esetekben, így ezen is sokat dolgozom. Ez és a koncentráció az a két terület, amin próbálok javítani".

 

Ám mint mindig, Tonio most is szerény volt és próbálta megosztani a rivaldafényt a novemberi díj másik két jelöltjével, Carrickkel és Zlatan Ibrahimovic-csal.

 

"Micsoda szezonja van ennek a két legendának" - folytatta. "Úgy vélem, az lenne a legjobb, ha három elsõ helyet osztanánk ki, mert nagyon jól szerepeltek. Carras és Ibra is nagyszerû játékos és hatalmas gratulációt érdemelnek."

 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!