Rojo még több trófeát gyûjtene 2017-ben

Marcos Rojo még több trófeát szeretne 2017-ben begyûjteni a Manchester Uniteddel.


Az argentin a múlt szezon végén az égbe emelhette az FA-kupa serlegét, miután a Wembleyben hosszabbítás során legyõzték a Crystal Palace együttesét, most pedig Jose Mourinho irányításával a következõ néhány hónapban három különbözõ versenysorozatban is szerepelni fognak, így van ok reménykedni, hogy még több trófeát gyûjt be a csapat.

Miután Rojo beverekedte magát a kezdõcsapatba és kiválóan teljesít a középhátvéd poszton, a robosztus védõ meggyõzõdéssel állítja, még több siker van a láthatáron.

"Ez egy igazán érdekes év nekem" - mondta az MUTV-nek. "Különféle dolgok is történtek. Megnyertük az FA-kupát a Uniteddel, majd elutaztam a Copa Americára. Sajnos nem sikerült megnyernünk [Argentínának] a trófeát, de így is nagyon fontos momentum volt az számomra."

 

 

 


"Most, az év ezen szakaszában, év végén erõs befejezést kell prezentálnunk, és meg kell nyernünk annyi mérkõzést, amennyit csak lehet. 2017-re elõretekintve olyan jól kell játszanunk, amennyire csak képesek vagyunk, és miért ne nyerhetnénk meg egy trófeát egy bizonyos ponton?"

A United "Boxing Day" ellenfele idén a Sunderland lesz és Rojo nagyon élvezi ezt az alkalmat az ünnepi Old Traffordon.

"Természetesen jó lenne kicsit pihenni és több idõt a családommal tölteni, de megértem ennek az idõszaknak a tradícióját" - tette hozzá. "A stadion hangulata igazán különleges, én pedig ezt nagyon élvezem."

"Úgy kell játszanunk, ahogy legtöbbször tesszük, és erõsen kell koncentrálnunk, hogy ne ajándékozzunk nekik egy helyzetet sem."


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!