Mourinho: Folytasd, Ibra!

Miután ebben a naptári évben megszerezte 50. gólját is Zlatan Ibrahimovic, Jose Mourinho úgy véli, a svéd csatár még jó ideig terrorban fogja tartani a Premier League védõit.


Úgy tûnik, az örökzöld csatár szerzõdésének második éve hamarosan aktiválódik. Bár ezt még nem erõsítették meg, a menedzser biztos abban, hogy a csatár képes arra, hogy komoly fenyegetést jelentsen az angol élvonalban.

 

Amikor arról kérdezték, életbe lépett-e a záradék, Mourinho így felelt: "Nem, még nem, de az agyában már aktiválódott, mint ahogy a döntéseimben is, valamint a tulajdonosoknál és a stábban. Úgyhogy nincs probléma."

 

Ibrahimovic kiválóan alkalmazkodott a Premier League-hez azóta, hogy a PSG-tõl megérkezett - csak Diego Costa lõtt több gólt nála a szezonban - és helyes mentalitást mutatott.

 

 

"Nem igazán vagyok meglepve ezen, mert egy nagyon intelligens srácról beszélünk, egy nagyon büszke emberrõl. Úgy döntött, a Manchester Unitedhez és a Premier League-be igazol. Egy olyan klubhoz, ahol ilyen szintû elvárások vannak és egy olyan ligába, ami egy csatár számára a legnehezebb."

 

"Amikor úgy döntött, idejön, azért volt, mert tudta, hogy képes megcsinálni. Amikor kapcsolatba léptünk vele, azt mondta: 'Igen, akarom.' Biztos voltam abban, hogy nem úgy jön ide, hogy aztán bizonyíték nélkül távozzon a Premier League-bõl."

 

"Mikor egy ilyen srác úgy dönt, hogy ide igazol, akkor én biztos vagyok abban, hogy készen áll rá és készen is fog állni továbbra is. A következõ szezonban is itt lesz!"

 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!