Mourinho: Johnstone kölcsönbe kerülhet

Jose Mourinho riportereknek elmondta, Sam Johnstone az egyetlen, akit a januári átigazolási idõszak során kölcsönadhat a klub.


A 23 éves kapus - aki 2011-ben Ifjúsági FA-kupát nyert - még nem játszott felnõtt tétmeccset a klub színeiben, miután továbbra is David De Gea és Sergio Romero jelenti az elsõ két választást a posztján.

 

Korábban Sam már hat klubnál is szerepelt kölcsönszerzõdéssel, legutóbb a Prestont erõsítette a tavalyi szezon során, és feljutott vele a Championshipbe.

 

Mourinho a mai sajtótájékoztatóján elmondta: "Sam Johnstone az egyetlen játékos, akinek lehetõvé teszem, hogy kölcsönbe kerüljön, mert egyetlen percet sem játszott és kell neki a játékidõ."

 

 

"Van egy fiatal kapusunk Joel [Pereira] személyében, aki számos percet játszott az utóbbi hat hónap során. Mindkettejük fejlõdése érdekében Joel fél évet játszott a portugál bajnokságban, most pedig itt az idõ Sam számára, hogy pályán lehessen fél évig - õ az egyetlen, akit kölcsön fogunk adni."

 

Folytatva a válaszadást, Mourinho megerõsítette, csakis akkor engednek el játékost az elsõ csapatból, amennyiben minden fél számára megfelelõ feltételek születnek.

 

"Nem akarok eladni senkit. A klub, a vezetõség totálisan velem vannak - nem akarnak eladni senkit. De mint korábban mondtam, ha egy játékos nem kap elég idõt a játékra és ha az az illetõ valóban távozni akar, nincs jogunk megállítani - ha a feltételek megfelelnek nekünk. És eddig a pillanatig nem érkezett egyetlen ajánlat sem, amit el fogunk fogadni."

 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!