Matát és Rashfordot boldogsággal tölti el a gyõzelem

A második félidõben csereként beálló párost, Juan Matát és Marcus Rashfordot örömmel töltötte el, hogy döntõ szerepet játszhattak abban, hogy csapatuk a 2017-es évet egy 2-0-s, West Ham United elleni gyõzelemmel kezdhette.


Az akadémia neveltje, Rashford remekül centerezett a bal szélrõl Matához, aki góljával meghozta az áttörést kicsivel több, mint egy óra játék után, így vezetéshez juttatva csapatát egy kemény küzdelmet hozó összecsapáson. Zlatan Ibrahimovic találatára is nagy mértékben szükség volt a gyõzelemhez, azonban a vezetõgól megszerzése egyértelmûen létfontosságú volt.

"Úgy tûnt ez is azon nehéz mérkõzések közé tartozik, amikor adódnak elõtted lehetõségek, de nem tudsz betalálni" - mondta Mata a Sky Sportsnak. "De szerencsére sikerült gólra váltanom Marcus passzát, és aztán ismét be tudtunk találni [Ibrahimovic révén], szóval boldogok vagyunk, hogy három ponttal gazdagodhattunk."

 

 

 


A Unitedre láthatóan üdítõen hatott Mata és Rashford beállása, utóbbi pedig egy remek egyéni elfutást követõen elõkészítette a vezetõ találatot. A kérdés adott, pontosan milyen utasításokkal látta el õt Mourinho? "A menedzser azt mondta, maradjak a szélen, és tegyek meg mindent, hogy izoláljam a szélsõ hátvédet" - mondta Marcus. "Amint felnéztem, láttam, hogy Mata elõtt nagy terület nyílt meg a tizenhatoson belül és szerencsére nagyon jól sikerült befejeznie a helyzetet."

A hétfõ esti gyõzelemmel a United sorozatban hetedik gyõzelmét aratta minden sorozatot figyelembe véve, és ezzel a Vörös Ördögök már csak 1 pontra vannak a negyedik helytõl, azonban kedd este a negyedik helyezett Arsenalra még vár egy mérkõzés.

"Nagyon szoros a tabella eleje" - tekintett elõre Rashford. "Nem nagy a távolság a második és a hatodik hely között immár. Magabiztosak vagyunk és tudjuk, hogy mérkõzésrõl mérkõzésre kell haladnunk, hogy nyomást gyakoroljunk az elõttünk álló csapatokra."


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!