Herrera: Megtaláljuk identitásunkat

Ander Herrera úgy érzi, hogy a Manchester United jelenlegi formája azt bizonyítja, hogy a játékosok - Jose Mourinho irányítása alatt - újra felfedezik a klub identitását és DNS-ét.


A spanyol középpályás dinamizmusával és olykor bátor - a WHU elleni meccsen olyan arcsérülést szedett össze, amit három öltéssel kellett összevarrni - játékával kulcsszerepet játszott abban, hogy a United újjáéledt ebben a szezonban.

 

"Jól játszunk és a legtöbb meccset kontroll alatt tartjuk" - mondta Ander az MUTV-nek. "Ha ránézel most a Manchester Unitedre, gyorsan megérted, ki is számít nagy csapatnak, ez pedig azt jelenti, hogy megtaláljuk identitásunkat, a klub DNS-ét."

 

"A legfontosabb szerintem az, hogy nem sok helyzetet engedünk az ellenfeleknek, úgy viselkedünk, mint egy nagy csapat. Persze még javulnunk kell, elöl pedig sokkal kíméletlenebb módon kell játszanunk, mert sokkal több helyzetet alakítunk ki, mint amit értékesítünk, de boldogok és sokkal optimistábbak lehetünk a következõ hónapok, a következõ év tekintetében, mert úgy vélem, a megfelelõ dolgokat tesszük, a helyes irányba tartunk."

 

 

"Mindannyian tudjuk, merre akar menni a menedzser" - folytatta Herrera. "Amióta a klubnál vagyok, nyertem trófeákat, FA-kupát és Community Shieldet, de nem akarunk megállni. Jelenleg négy sorozatban vagyunk benne és kötelességünk harcolni mindegyikért."

 

"Mi vagyunk a Manchester United, tisztelnünk kell a történelmünket, mindenért harcolnunk kell és megvannak a feltételek ahhoz, hogy ezt tegyük, hiszen nagyon jó keretünk van. Mindig azt mondom, nagyon boldog és büszke vagyok, hogy része lehetek ennek a csapatnak és remélhetõleg továbbra is fontos játékos lehetek."

 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!