Friss hírek Rojóról és Ibrahimovic-ról

Jose Mourinho friss hírekkel szolgált Zlatan Ibrahimovic-ról és Marcos Rojóról a Liverpool elleni, vasárnapi rangadó elõtt.


A tervek szerint Ibrahimovic készen állt, hogy játsszon a Hull City elleni Ligakupa elõdöntõ elsõ felvonásában kedden este, azonban Mourinho a mérkõzés elõtt a ManUtd.comnak elárulta, hogy a svéd csatár betegség miatt nem léphet pályára a találkozón.

Amikor arról kérdezték, hogy a csatár megfelelõ állapotban lesz-e, hogy szembe nézhessen Jurgen Klopp csapatával, a menedzser így felelt riportereknek a mérkõzés utáni sajtótájékoztatóján: "Zlatan beteg, szóval nem hiszem, hogy probléma lenne, úgy vélem rendben lesz."

 

 

 


Úgy tûnik Rojo bevethetõsége körül sokkal több a kérdõjel, miután a Reading elleni FA-kupa harmadik körös mérkõzés során izomsérülés miatt már a mérkõzés elején le kellett cserélni.

Az argentin hátvéd kihagyta a Hull elleni gyõzelmet, és a kérdésre, hogy a vasárnapi Premier League rangadón bevethetõ lesz-e, Mourinho ezt a választ adta: "Nem tudom [hogy játékra alkalmas lesz-e]. Marcos-nak izomsérülése van, de nem súlyos. Nem mondom, hogy nem áll készen a játékra, viszont vannak kétségeim ezzel kapcsolatban."


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!