Smalling magabiztosan várja a Liverpool elleni meccset

Chris Smalling szerint a játékosok magabiztossága nem lehetne magasabb szinten a Liverpool elleni, vasárnapi Premier League ütközet elõtt.


A Vörös Ördögök egy nagyon fontos, 2-0-s gyõzelmet arattak a Hull City felett a Ligakupa elõdöntõjének elsõ felvonásában kedden este Juan Mata és a csereként beálló Marounae Fellaini góljainak köszönhetõen, mellyel sorozatban kilencedik gyõzelmét aratta a csapat, és minden sorozatot figyelembe véve is már 15 mérkõzés óta nem szenvedtek vereséget.

A United figyelme most már a Jürgen Klopp vezette Liverpool elleni vasárnapi derbire szegezõdik, és Smalling elismerte, hogy csapattársai nagyon jól érzik magukat a várva várt összecsapás elõtt.

"Mielõtt szombaton szembenéztünk volna a Readinggel, tudtuk, hogy három mérkõzés következik három különbözõ sorozatban" - mondta az MUTV-nek. "Tudtuk, hogyha megtartjuk a gyõzelmi szériánkat, akkor nem is vághatnánk neki ennél nagyobb önbizalommal a szezon egyik legnagyobb mérkõzésének. Mindenki tényleg nagyon várja már."

 

 

 


"Most már a figyelmünket erre a mérkõzésre szegezhetjük. Szerdán a regenerálódásé a fõszerep úgy gondolom, aztán pedig pár jó nap áll rendelkezésünkre, hogy dolgozzunk a taktikán, hogyan tegyük semmissé az általuk jelentett fenyegetést és hogy tényleg tovább folytassuk a sorozatot, melyet jelenleg futunk. Tudjuk, hogy milyen fontos mérkõzés is ez a tabella elsõ felének alakulása miatt."

A 27 éves Smalling nemrég tért vissza törött ujja miatti két hónapos távolléte után, azonban a Hull elleni Ligakupa siker már a negyedik sikeres mérkõzése volt az elmúlt két hétben.

"Nagyon jól érzem magam" - mondta. "Frusztráló volt ez a szezon korábbi szakaszában, de most már fittnek érzem magam, és mivel nagyon sok mérkõzés áll elõttünk, megfelelõ volt az idõ a visszatérésre, én pedig remélhetõleg kiveszem a részem majd és folytatom a szerepléseket."


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!