II. ManUtdFanatics FIFA 11 kupa

Jelentem, sikeresen véget ért az I. ManUtdFanatics FIFA 11 kupa! Ennek örömére újabb foci kupa indul, már lehet jelentkezni!


Nos, véget ért az I. ManUtdFanatics FIFA 11 foci kupa, aminek gyõztese: Sammy Blaze lett a Manchester United csapatával! Gratulálok Neki!

A döntõben az Arsenal csapatával játszott szoros 7:7-es végeredményt (amin idegenben lõtt több góllal diadalmaskodott!)

Ezúton gratulálok az Arsenal csapatát irányító rOBYn-nak is, és természetesen minden résztvevõnek a sporszerû játékért!

Egyébként azt még hozzátenném, hogy egy nagyon jó kis társaság alakult ki a FIFA 11 fórumban, remélem a résztvevõk is így érzik! :)

 

A következõ kupára pedig meghírdetem a jelentkezést:

 

Jelentkezés feltételei, határidõ: a játékra az jelentkezhet, aki Manchester United szurkoló, és szeret fifázni, kortól, nemtõl, játéktudástól függetlenül. A játékra 2011. február 27. éjfélig lehet jelentkezni és max. 32 fõ jelentkezését tudom elfogadni! Január 28-án este pedig közzéteszem a sorsolást!

Emellett fontos feltétel GameRanger felhasználó megléte! Ha nincs, akkor nem tudsz jelentkezni! (Ezt a jelentkezésed követõen egybõl ellenõrizni fogom a megadott emailen keresztül).

 

Bármelyik klubcsapatot lehet választani, de nemzeti válogatottakat, illetve ligaválogatottat nem! Egy játékos csak egy csapatot választhat.  (Pl.: Real Sociedad).

Egy csapatot nem lehet kétszer választani.

TEHÁT: fórumba azt írd le, hogy melyik csapatod választod és, hogy a GameRanger-be való regisztráláskor milyen emailt adtál meg. (Ez nagyon fontos!)


A neked tetszõ csapat kiválasztása után menj a fórumba. (Kattints ide!) Ide írd le a GameRanger rendszerében megadott email címedet, amivel majd a többiek rád tudnak keresni, és a választott csapatot, hogy mások lássák, melyik klubok foglaltak.
Figyelj arra, hogy olyan csapatot válassz, amit más még nem foglalt le! (Tehát a gyorsaság számít).


A játékhoz szükséges beállítások
: elõször is le kell töltened a FIFA 11-hez járó patchet (javítás). Katt ide a letöltéshez.
Ezek után le kell töltened a GameRanger nevû programot, amin keresztül tudod tartani a kapcsolatot a többi játékossal, és ezzel tudod majd elindítani a játékot.
Katt ide a letöltéshez.

GameRanger útmutató: ha még nincs ilyen programod és nem tudsz boldogulni vele, itt egy kis segítség. Ha megnyitottad a programot, felül-középen lesz egy lenyitható fül, itt rá tudsz keresni a FIFA 11-re, tehát csak a FIFA 11 szobákat fogod látni.
Ha ez megvan, akkor keresd meg az aktuális ellenfeledet. Felül a menüsorban kattints a Community fülre, majd a Find User gombra. Itt a kijelölést hagyd az email gombon, majd írd be az ellenfeled email címét, amit megadott a fórumban.
(Megbeszélés esetén megkereshetitek egymást Account ID alapján is).
Ezek után nincs más dolgod, csak felvenni a másikat a barátaid közé. (Jobb gomb a névre, majd katt az Add to friends gombra).

A játék elindítása: készíts a GameRangerben egy szobát, ahova Te és ellenfeled léphettek be. Megbeszélés alapján döntsétek el, hogy ki lesz a host (gazda) és ki fog csatlakozni (join).
Aki a gazda lesz, kattintson jobb felsõ sarokban lévõ Host gombra.

A beállítások legyenek a következõk:
Game – FIFA 11
Max players: 2
Description: ide bármit beírhatsz
Allow friends only rubrikát pedig pipáld be. A többi rubrikát hagyd szabadon, ne pipáld ki, így más nem tud belépni, csak az aki a barátod.
Ellenfeled a listában könnyen meg fog téged találni, mert kék lesz a neved. Ha belépett hozzád, kattints a Start gombra. (A csatlakozó –joinoló ellenfélnek csak be kell lépnie a szobába).
A játék automatikusan elindul, innen megy minden a rendes kerékvágásban. Ha a játék betölöltõdött a menüben ezekre kattints: Online játékmódok -> Többszemélyes -> Lan játék.
Majd itt adj meg egy nevet. A hostoló feladata az, hogy készítsen egy szobát, aminek a beállításai a következõk legyenek:

szoba neve: ide bármit írhatsz
jelszó: ne írj be semmit
játékosok max. száma: 1-1
játékmód: klasszikus
félidõ hossza: 6 perc
játék sebessége: átlagos

Ha ezek megvannak, okézd le, készítsd el a szobát. Ezek után várj arra, amíg ellenfeled meglátja az elkészült szobát. (Az ellenfélnek Online játékmódok -> Többszemélyes -> Lan játék utat kell bejárnia, csak neki nem kell szobát készítenie, hanem csak rákattintania).

Ha mindezzel végeztél, kezdõdhet a már lefoglalt csapatok kiválasztása, és a játék.

Egyéb szabályok: egy héten min. 2 mérkõzést le kell játszani a csoportkör ideje alatt, a folytatásról értesítelek Titeket. Ha nem tudsz játszani, írj min. 24 órával elõbb a mérkõzés halasztásáról a fórumban. Ha nem írsz, ellenfeled automatikusan 3:0-al nyeri a mérkõzést.
Ha nem szólsz a halasztásról, az kizárást von maga után!

A mérkõzés végén nem kell képet csinálni az eredményrõl, de mind a két félnek be kell írnia az eredményt a fórumba! (Egyik félnek elég csak leokéznia azt).

Ha a mérkõzés megszakad pl. a 65. percben, akkor egy új meccsen kell lejátszani a maradék 25 percet. Ha az ellenfél önkényesen kilép háromszor is, az ellenfélé a 3 pont.
Ha a 90. percben szakad meg a mérkõzés, a hosszabbítás idejét nem kell bepótolni.




Kérlek Titeket, hogy tartsátok be a szabályokat, és kövessétek a fent leírtakat! Csak így tudunk egy jót játszani egymással. Mutassuk meg, hogy a Manchester United szurkolói igenis tudnak egymással kulturáltan játszani. Elsõre nehéznek tûnhet a leírás, de úgy gondolom, hogy menni fog mindenkinek a játék. Ha mégis bárhol elakadnál, írj fórumba, hozzászólásban, vagy a GameRanger rendszerén belül. (DjSuperman92 néven megtalálsz). Ha bármi fontosat kifelejtettem volna, szóljatok!
Természetesen szóljatok a barátoknak, ismerõsöknek, testvéreknek, hogy jöjjenek és jelentkezzenek õk is!
(A Manchester United csapatát pedig nem stoppoltam le, legyen vele a leggyorsabb!)

 

J E L E N T K E Z É S --> Kattints ide!!!

 


manutdfanatics.hu

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!