Valencia céljai változatlanok

Antonio Valencianak "nem kellett kétszer átgondolnia", hogy szerzõdést hosszabbítson-e a Manchester Uniteddel, most pedig célokat is kitûzött maga, illetve a csapat elé.


A héten került hivatalosan megerõsítésre a klub részérõl, hogy éltek a játékos szerzõdésébe belefoglalt egy éves hosszabbítási opcióval, így egészen 2018 június végéig meghosszabbították az ecuadori válogatott manchesteri tartózkodását. Ezt követõen ült le Valencia a MUTV stábjával, hogy beszéljen a jó hírrõl, illetve jövõbeli terveirõl.

 

"Nagyon boldog vagyok" - jelentette ki Valencia.

 

"Azt hiszem ez a harmadik alkalom, hogy szerzõdést hosszabbítok itt a klubnál. Minden egyes alkalommal minden nagyon simán és gördülékenyen ment, soha nem merült fel semmilyen probléma."

 

 

"Mindig öröm a megújítás, mert imádom ezt a klubot, a családom pedig boldog itt. Úgyhogy, amikor megkérdeztek az egy éves hosszabbítási opció életbe léptetésérõl, akkor nem kellett kétszer átgondolnom."

 

"Még rengeteg minden van, amit elérhetek itt. Hiányzik egy Bajnokok Ligája-siker, és a Premier League aranyérmekbõl is elférne még több a vitrinemben több más elismerés mellett. Továbbra is szeretnék címeket nyerni a Manchester Uniteddel, és amilyen keményen csak tudok, azért fogok dolgozni, hogy ez megtörténjen, mert boldog vagyok itt."

 

Valencia egyike a Vörös Ördögök legkiemelkedõbben teljesítõ játékosainak a szezonban, a 31 éves középpályás, aki mostanában a védelemben kap szerepet, pedig úgy véli, szépen alakulnak a dolgok José Mourinho irányítása alatt.

 

"Jó sorozatot tudhatunk magunkénak mostanság. Tele vagyunk önbizalommal a csapaton belül, jó úton haladunk" - tette hozzá.

 

"Szerintem egy kicsit balszerencsések voltunk a Liverpool ellen, mert a mérkõzés alakulása alapján nyerhettünk volna, de ilyen a futball. Szerintem a lehetõ legjobb irányba tartunk."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!