Jose: Nincs különb jobbhátvéd Valenciánál

Jose Mourinho kijelentette, hogy nincs különb jobbhátvéd a futballban Antonio Valenciánál, aki a napokban 2018 júniusáig kiterjesztette szerzõdését a Manchester Uniteddel.


Valencia hamar alapemberré vált Jose Mourinho együttesében, tekintve, hogy már 23 fellépése van kezdõként az idényben minden sorozatot figyelembe véve, novemberben pedig elnyerte a hónap játékosának járó díjat is. Összességében már 271 alkalommal szerepelt a Unitedben, mely találkozókon 21 gólt szerzett és a klubbal hat trófeát hódított el eddig.

A 31 éves jobb bekk szerzõdésébe foglalt záradékot kedden aktiválták, így további egy évvel kiterjesztve jelenlegi kontraktusát, ezzel az ex-Wigan játékos kilencedik szezonját kezdheti majd el Vörös Ördögként a következõ idényben.

Mourinho pénteken az Aon Training Complexben adott interjút az MUTV-nek, és nem gyõzte dicsérni játékosát. "Ez nem egy jutalom, a hosszabbítást nem ebbõl a perspektívából látom" - mondta a menedzser. "Csupán úgy vélem, hogy õ a lehetõ legjobb jobbhátvéd a csapatnak. Nincs különb jobb bekk a futballban. Az csak rajtunk áll, hogy megtartsuk a legjobbakat. Nem hiszem, hogy ez jutalom lenne. Kiváltság számunkra, hogy egy ilyen jó játékost és jó embert tudhatunk a klubban."

 

 

 


Jose Mourinho a szezon során elárulta az MUTV-nek, hogy megpróbálta megszerezni Valenciát a Unitedtõl, amikor még a Real Madridot irányította Spanyolországban, és ezúttal felfedett még pár apróbb részletet pénteki nyilatkozata során.

"Nem jobbhátvédként szerepelt" - magyarázta Mourinho. "Igen, a csapatomba jobbhátvéd posztra szerettem volna megszerezni. A Manchester United azonban erõs és intelligens volt, és azonnal jelezték, erre semmi esély nincs. Antonio jobban játszik, mint valaha. Ebben a szezonban pompásan futballozik."


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!