Carrick: Sok mindenért küzdhetünk még

Michael Carricket lázba hozza a tény, hogy a Manchester United ebben a szezonban még négy fronton is érdekelt, miközben a csapat megpróbálja 17 mérkõzésre növelni veretlenségi sorozatát a Stoke elleni szombati vendégszereplés során.


A Vörös Ördögök a következõ 10 napban szerepelnek majd a Premier League-ben, a Ligakupában és az FA-kupában is, és a következõ hónapban már az Európa-liga küzdelmei is folytatódnak, a United tapasztalt középpályását pedig örömmel tölti el, hogy még ennyi mérkõzés vár a csapatra.

"Elmondom, ha a szezon ezen pontján minden sorozatban szerepelhetünk, azt bármikor hezitálás nélkül elfogadom - pontosan ilyen pozícióban szeretnél lenni ekkortájt" - mondta a 35 éves Carrick az MUTV-nek.

"Kizárt, hogy panaszkodnál a túl sok mérkõzés miatt, hiszen ez a nagyon sok meccs azt jelenti, hogy sok mindenért játszhatunk még, és mi pontosan ilyen helyzetben szeretnénk lenni."

"Nagyon sok mindenért küzdhetünk még a szezonban, különbözõ frontokon, különbözõ lehetõségekkel, különbözõ kiírásokban, mi pontosan itt akarunk lenni és nagy várakozásokat támasztunk a szezon végét illetõen."

 

 

 


A United kilenc mérkõzéses gyõzelmi sorozata a Liverpool elleni hazai 1-1-es döntetlennel megszakadt múlt vasárnap, azonban Carrick elégedetten szemlélte, hogy csapata veretlenségi sorozata továbbra is tart Zlatan Ibrahimovic mérkõzés végén szerzett fejes góljának köszönhetõen.

"Ha hét vagy nyolc perccel a lefújás vége elõtt hátrányban vagy, akkor nyilvánvalóan szeretnéd elkerülni a vereséget és elfogadod az egy pontot is" - folytatta Carrick.

"Ez frusztrálóan hathat, ugyanakkor bizonyos szempontból életben tartottuk ezt a sorozatunkat, megtartottuk a lendületünket, és már csak ez is nagyon fontossá teszi a Stoke elleni mérkõzésünket."

"Az öt pont nem olyan borzasztó sok [a hatodik és második helyezett közötti különbség], nem számít, mennyi van még hátra a szezonból. Úgy gondolom, ott vagyunk a tûz közelében. Jó szériát futunk, ugyan volt egy kis visszaesésünk a hétvégén, de fontos, hogy ismét gyõzni tudjunk és ismét felépítsünk egy ilyen sorozatot."

Carrick amennyiben játszik szombaton a Stoke ellen, úgy szembe nézhet Peter Crouch-csal, akit jól ismer az angol válogatottból.

Mikor megkérdezték, csodálja-e a Stoke csatárának jelenlegi góllövõ formáját - ugyanis legutóbbi három bajnokiján három gólnál jár a hórihorgas csatár - Carrick viccelõdve így felelt: "Természetesen, igen. A 35 nem is kor, igaz?"

"Minden tiszteletem Crouchy-é, úgy vélem senki sem kételkedik abban, hogy mit tud hozzátenni a csapat játékához. Jó kvalitásokkal rendelkezik, technikailag igazán jó és a gólrekordja is teljesen rendben van. Nagyszerû formának örvend jelenleg, viszont remélhetõleg szombaton ki tudjuk õt iktatni."


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!