Zlatan üzent Rooney kritikusainak

Zlatan Ibrahimovic örül csapattársa hatalmas sikerének, mindemellett pedig nem érti az angol csatár kritikusait.


Rooney a Stoke elleni, hosszabbításban szerzett szabadrúgásgóljának köszönhetõen a Manchester United történetének legeredményesebb játékosa lett a maga 250 góljával. Mint ismert, ezzel a találattal harcolta ki a United a döntetlent Mark Hughes-ék otthonában és folytatja immár 17 meccses veretlenségi sorozatát. 

 

Annak ellenére, hogy Rooney küzd a helyéért, Zlatan szerint hatalmas dolog volt tõle, hogy 18 hónapon belül megdöntötte Charlton mind válogatottbeli, mind pedig klubrekordját.

 

"Mindenki tudja, hogy mit jelent Wayne. De ennek az országnak értékelnie is kell õt. Manapság nem látok hozzá hasonló csatárt. Mondj pár nevet. És még mindig nem vagy elégedett..."

 

"Õ egy komplex játékos. Tudod, ez egy nagy dolog. Sok nagyszerû játékos járt itt, de az õ neve található így is a csúcson."

 

"Nagyon büszke vagyok, hogy egy pályán játszhattam vele, amikor sikerült neki és remélem folytatja, amit csinál. A pályán kívül õ egy igazi vezér, a pályán pedig egy teljes játékos."

 

 

Rooneynak most az a szándéka, hogy újra állandó kezdõ legyen a csapatnál, a meccs után a következõket nyilatkozta:

 

"Mennem kell tovább. Az idei szezonban keveset játszottam, így most az az elsõ célom, hogy visszaverekedjem magamat a kezdõbe."

 

"Ez a fõ célkitûzésem most. Továbbra is meg kell próbálnom úgy teljesíteni, hogy a csapatban maradjak."


MEN

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!