Rashford: Elvégezzük a feladatunkat!

Marcus Rashford készen áll, hogy a jövõ hónapban a Southampton ellen megrendezésre kerülõ Ligakupa döntõbe segítse csapatát a Hull City-n való felülkerekedésükkel a KCOM Stadiumban - ahol augusztusban már szerzett egy drámai találatot.


A klub egyik legtehetségesebb üdvöskéje magabiztos azt illetõen, hogy José Mourinho legénysége befejezi feladatát a Tigrisek ellen, miután az Old Traffordon 2-0-ra nyertek az elsõ mérkõzésen, azt azonban elfogadja, a Vörös Ördögöknek nem szabad elbízniuk magukat Juan Mata és Marouane Fellaini góljait követõen se.

 

"Szerintem ez a legfontosabb dolog, amit meg kell próbálnunk elkerülni" - kezdte a MUTV-nek.

 

"Magunk mögött kell hagynunk az elsõ mérkõzésünket, mert az már a múlt. Új kihívással kell megküzdenünk, amikor újra pályára lépünk a Hull City ellen. Mögöttük állnak majd a hazai szurkolók, akik minden tõlük telhetõt meg fognak tenni azért, hogy a sikerbe hajszolják övéiket, úgyhogy nagyon fontos, hogy a feladatunkra tudjunk koncentrálni."

 

"Szerintem ugyanolyan mentalitással kell tovább játszanunk, akár kapunk, akár szerzünk egy gólt - azért lépünk pályára, hogy minden mérkõzést megnyerjünk. Szerintem ha a saját céljainkra koncentrálunk, akkor biztosan teljesíteni tudjuk a célunkat és elvégezzük a feladatunkat."

 

 

Rashford a két csapat hasonló pályaválasztás mellett lejátszott bajnokiján a hosszabbításban szerzett gyõztesgólt még nyár végén, amely jó emlékeket idéz fel az angol válogatott csatárban, aki nem felejtkezett el támogatásáról biztosítani a Tigrisek súlyos sérülést szenvedõ játékosát, Ryan Masont, aki a múlt heti Chelsea elleni bajnokin szenvedett koponyatörést.

 

"Nagyon érdekes volt az a mérkõzés" - tette hozzá Rashford az 1-0-ra megnyert meccsrõl.

 

"Szerintem a Hull mostanság elkezdte megtalálni azt a formáját, amit a szezon elején mutattak. Jól, csapatként védekeznek együtt és sokkal több helyzetet is dolgoznak ki."

 

"Borzasztó, ami Ryannel történt. Egy olyan kontakt sportágban, mint a futball, ilyen dolgok sajnos elõfordulnak, és természetesen mindenki nagyon örül neki, hogy gyors gyógyulásáról szóló hírek láttak napvilágot. Mindannyian azt reméljük, hogy hamarosan újra játszhat majd."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!