Goss a QPR-hoz igazolt

Sean Goss a Manchester Unitedtõl a Queens Park Rangers-hez igazolt.


A 21 éves játékos 2012-ben érkezett a Vörös Ördögökhöz az Exetertõl, 2015 novemberében pedig a kispadon ülhetett a felnõtt csapat Watford elleni mérkõzésén, miután a nyári, felkészülési túrára is elutazott a kerettel.

 

Ebben a szezonban az elegánsan játszó középpályás felépült sérülésébõl és az egyik legjobbja volt a manchesteri tartalékoknak. A hónap elején Shamal George kapus kivédte büntetõjét a Liverpool elleni U23-as bajnokin, amivel nem sikerült egymás után három meccsen betalálnia, de a találkozó végén õ adott gólpasszt Matty Willock-nak, amivel a United nyerni tudott.

 

"Nagyszerû munkát végzett a klubnál, de eljutott arra a pontra, amikor többször beszélt velem és úgy érezte, eljött az idõ, hogy távozzon. A QPR egy nagy klub, remek lépés ez számára. Olyan lehetõség ez, amit úgy érzett, két kézzel meg kell markolnia" - nyilatkozta Nicky Butt.

 

"Nagyon tehetséges játékos, akinek kiváló bal lába van. Csak az kell neki, hogy hétrõl-hétre meccseket játszhasson felnõtt szinten."

 

Goss három és fél évre szóló szerzõdést kötött a londoni klubbal, melynek hivatalos honlapjának elmondta: "Nagyon örülök, hogy létrejött az üzlet - teljesen felvillanyoz. A pályám azon pontjához értem, amikor játszanom kell a felnõttek között minden héten, így ez a lehetõség olyan volt számomra, amit nem utasíthattam vissza."

 

 

Ian Holloway visszatért a Loftus Roadra és a QRP-rel sikerült több csapatot is beelõzniük Goss leigazolásakor. "Nagy öröm, hogy sikerült Seant a QPR-hoz csábítanunk. A Unitedtõl már sikerült 1-2 játékost kölcsönvennem az évek során, de valamikor kiszúrsz egyet, akit szeretnél a csapatodnál látni - pontosan ezért vettük meg Gossy-t."

 

"Olyan középpályás õ, aki nagyon jól bánik a labdával és amit hosszú távon akarok az az, hogy a középpályán jól passzoló játékosaink legyenek, akik valami mást tudnak nyújtani számunkra. Gossy ilyen."

 

A Manchester Untied minden tagja sok sikert kíván Sean Goss-nak további pályafutásához!

 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!