Megjött Pereira étvágya bemutatkozása után

Lenyûgözve beszélt a Manchester United felnõtt csapatában csereként történõ debütálásáról Joel Pereira.


A portugál hálóõr pályafutása során elsõ alkalommal ölthette magára a Vörös Ördögök felnõtt csapatának mezét tétmérkõzésen, amikor a Wigan elleni 4-0-s siker alkalmával csereként váltotta a 80. percben Sergio Romerot.

 

A 20 éves játékos, aki a szezon elsõ felét hazájában, a Belenensesnél töltötte, nagyon élvezte, hogy ha rövid idõre is, de belekóstolhatott a felnõtt csapat légkörébe és reményei szerint ez csak a kezdet volt számára a Manchester Unitednél.

 

"Én és a családom is nagyon boldogok vagyunk" - kezdte elégedetten Pereira a MUTV-nek.

 

"Õk otthon, tv-n keresztül néztek engem. Már beszéltem is velük telefonon; gratuláltak nekem és mindannyian nagyon boldogok vagyunk."

 

"Szeretnék köszönetet mondani a menedzsernek, hogy játszhattam az Old Traffordon; ez nagyon fontos számomra."

 

"Ez még csak egy nagyon kis része a karrieremnek. Még nagyon sok mérkõzést szeretnék a klub színeiben játszani. Lépésrõl-lépésre fogok haladni, koncentráltan, sokat edzve, aztán meglátjuk mi lesz."

 

 

José Mourinho már pénteken megerõsítette, hogy a portugál portás ott lesz a kispadon a Latics ellen, az azonban elég ritka, hogy kapuscsere szemtanúi lehessünk, a fiatal kapus pedig nem is számított ennek a bekövetkezésére.

 

"Amikor belõttük a harmadik gólt, Mourinho szólt, hogy 'menj és melegíts be'" - tette hozzá Pereira.

 

"Úgyhogy így is tettem és bevetésre készen álltam. Amikor a kispadon ülsz, akkor mindig reménykedsz benne, hogy beállhatsz, úgyhogy nagyon örültem, hogy eljött az én lehetõségem is."

 

3-0-s eredménynél beállva, úgy, hogy gyakorlatilag minden érdemi kérdés eldõlt, Pereira egy kicsit csalódott volt, hogy csak kevés dolga akadt és csak egy rutinvédést kellett bemutatnia.

 

"Igen, természetesen szerettem volna egy kicsit jobb benyomást kelteni, de az már önmagában lenyûgözõ, hogy beállhattam az Old Traffordon csereként, úgyhogy nincs okom a szomorúságra."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!