Hivatalos: Young marad

José Mourinho megerõsítette, Ashley Young a Manchester United játékosa marad, szerda este pedig szerepet kaphat az Old Traffordon a Hull City elleni bajnokin.


Bár mindvégig Young maradását akarta, Mourinho vasárnap este elismerte, hogy a Vörös Ördögök sokoldalú és tapasztalt játékosa lehet az egyetlen, aki távozhat még a januári átigazolási idõszak lezárulta elõtt, miután kevés játéklehetõséget kapott ebben a szezonban.

 

Az Aon Training Complexben kedden délután tartott sajtótájékoztatóján a portugál menedzser azonban boldogan jelentette be, hogy Youngra továbbra is számíthat majd csapata összeálításakor.

 

"Young egyértelmûen marad" - kezdte.

 

"Holnap is ott lesz a keretben. A szezon végéig nálunk játszik."

 

 

Mourinho késõbb elárulta, nem lehet arra számítani, hogy a United aktív lenne az átigazolási piac zárásig, amelyre angliai idõ szerint január 31-én, este 11 órakor kerül sor, miután már két játékost értékesítettek a felnõtt csapat keretébõl.

 

"Nem lesznek sem érkezõk, sem további távozók" - tette hozzá.

 

"Két játékossal kevesebb alkotja most a keretünket. Mondhatjuk, hogy Morgan Schneiderlin és Memphis Depay nem játszottak sokat, de az igazság az, hogy azért néhány mérkõzésen lehetõséghez jutottak. Amikor õk játszottak, akkor mások nem, és pihenhettek."

 

"Amikor Schneiderlin pályára lépett a Feyenoord, a Northampton, és a Fenerbahce ellen, addig Pogba, Carrick vagy Herrera nem játszott, szóval néha az ember elveszít játékosokat. Úgy tûnhet, hogy egy adott játékos nem annyira fontos, mint azok, akik állandó lehetõséget kapnak, de ez nem így van. Ha valakinek nehéz mérkõzésekkel teli a szezonja, azok pont mi vagyunk, hiszen még minden kupasorozatban állunk."

 

"A Ligakupa döntõje miatt elhalasztották a Manchester City elleni bajnokinkat, és ott van a Blackburn elleni FA-kupa meccs is. Ha továbbjutunk, akkor az újabb elhalasztott meccset jelent. Ott vagyunk az Európa-ligában is, ahol legalább két mérkõzés vár még ránk, szóval nagyon nehéz a helyzetünk. Két játékos távozott tõlünk, többet már nem engedhetünk el."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!