Hendersont visszahívták kölcsönbõl

Dean Henderson visszahívásra került kölcsönszerzõdésébõl a Grimsby Towntól, miután a Manchester United felnõtt csapatának harmadik számú kapusa, Joel Pereira sérülést szenvedett.


A 19 éves Henderson már jogosulttá is vált arra, hogy szerepeljen José Mourinho meccsnapi keretében a vasárnapi Leicester City elleni bajnokin, amennyiben szükséges. A cumbriai születésû kapuvédõ korábban még nem kapott lehetõséget, hogy a Vörös Ördögök felnõtt csapatában bizonyíthasson, az angol negyedosztálynak megfelelõ League Two-ban vitézkedõ Grimsbynél azonban már hétszer is szerepelhetett a felnõttek között, januári négy mérkõzésébõl pedig hármat kapott gól nélkül tudott lehozni.

 

 

A Tengerészek elõzetesen augusztus 31-én vették kölcsön január 31-ig Hendersont, professzionális szinten való bemutatkozására pedig a Boxing Day-en, december 26-én került sor az Accrington Stanley elleni 2-0-s hazai siker alkalmával.

 

Jó benyomást keltett ideiglenes kenyéradójánál, ugyanis január 25-én május 6-ig meghosszabbították kölcsönszerzõdését a Blundell Parkban, azonban ennek most idõ elõtt vége szakadt.

 

Ismerd meg korábbi cikkünkbõl Dean Hendersont!


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!