Két új játékos az Európa-liga keretben

A Manchester United a Saint-Etienne elleni meccs elõtt két új játékost adott hozzá az Európa-liga kerethez.


A United megerõsítette, hogy Bastian Schweinsteiger is számításba vehetõ, amikor José Mourinho majd megnevezi a Saint-Etienne elleni játékoskeretét.

 

A januári átigazolási idõszakban a csapatot elhagyta Memphis Depay és Morgan Schneiderlin, így a Vörös Ördögök frissíthetik a keretüket az Európa-ligában, és megerõsítették, hogy a német világbajnok játékos, valamint a fiatal kapus, Joel Pereira is bekerült a keretbe.

 

Habár a Grimsby csapatától visszahívták a kölcsönben lévõ hálóõrt, Dean Henderson-t, mégis helyette a jelenleg sérült Joel Pereira-t választotta be Mourinho a keretbe. Henderson a Grimsby csapatában hét meccsbõl négyet kapott gól nélkül hozott le.

 

 

Pereira a hétvégén debütált a Wigan elleni FA-kupa mérkõzésen, azonban térdsérülést szenvedett, a portugál menedzser azonban mégis honfitársát preferálta a keret frissítésekor.

 

A fiatal védõ, Borthwick-Jackson kikerült a keretbõl, hisz a Wolves csapatánál volt kölcsönben, azonban három hónapig nem kapott lehetõséget, így visszahívták a kölcsönbõl.

 

 

A Manchester United teljes Európa-liga kerete a tavaszi szezonra:

 

Kapusok: David de Gea, Sergio Romero, Joel Pereira, Kieran O'Hara

 

Védõk: Eric Bailly, Phil Jones, Marcos Rojo, Chris Smalling, Daley Blind, Luke Shaw, Timothy Fosu-Mensah, Antonio Valencia, Matteo Darmian, Axel Tuanzebe

 

Középpályások: Paul Pogba, Juan Mata, Jesse Lingard, Michael Carrick, Ashley Young, Ander Herrera, Henrikh Mkhitaryan, Marouane Fellaini, Bastian Schweinsteiger

 

Csatárok: Zlatan Ibrahimovic, Wayne Rooney, Anthony Martial, Marcus Rashford


MEN

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!