Továbbra sem drágulnak a jegyek

A Manchester United bejelentette, hogy a jövõ szezon már a hatodik egymást követõ idény lesz, amikor a jegyek és bérletek árai nem emelkednek.


Ráadásul a fiatal szurkolók bérletei olcsóbbak lesznek. A hír azt jelenti, hogy a legutóbbi nyolc szezon során csupán egyetlen olyan volt, amikor növekedtek a belépõk árai. Így a következõ szezonra is érvényes lesz az, hogy 532 fontért már lehet bérletet vásárolni.

 

Az árak befagyasztása mellett kedvezményes jegyeket is lehet majd váltani, sõt a következõ szezontól nem kell foglalási díjat fizetni.

 

A 2017/18-as évad során 25%-kal olcsóbban lehet majd a Ligakupa mérkõzésekre ellátogatni, mint az Európa-liga összecsapásaira (már ha a klub ott szerepel majd).

 

 

Richard Arnold így nyilatkozott: "Tudatában vagyunk annak, milyen óriási elkötelezettséggel támogatnak minket a szurkolóink mind anyagilag, mind pedig azzal, hogy kilátogatnak a hazai mérkõzéseinkre."

 

"Az ár befagyasztása és bizonyos esetekben a csökkentése gondoskodik arról, hogy a hûséges, régi drukkereink továbbra is támogatni tudják a menedzsert és a játékosokat minden egyes hazai találkozónkon."

 

"Rendkívül hálásak vagyunk a páratlan, teltházas támogatásért, mely nagy szerepet játszik abban, hogy az Old Trafford minden csapat számára nagyon nehéz helyszínt jelent."

 

"Rekordszámú bérletes hosszabbított és példátlan mértékben növekszik az igénylés, köszönhetõen a fantasztikus támogatásnak."

 


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!