De Gea boldog a Unitednél

David De Gea elmondta, boldog a Manchester United csapatában és nem volt hajlandó nyilatkozni egy esetleges nyári, Real Madridba való átigazolásról.


Miután a Real Madrid átigazolási tilalmát feloldotta a FIFA, azonnal felütötték olyan pletykák a fejüket, miszerint a Bajnokok Ligája címvédõje újból megpróbálja leigazolni a spanyol válogatott hálóõrt.

A Madrid 2015 nyarán egy adminisztrációs hiba következtében nem tudta leigazolni De Geát az átigazolási ablak utolsó pillanataiban.

A találgatások szerint De Gea jövõje azóta sem dõlt el és július 1-tõl a Real Madrid ismét megpróbálhatja megvásárolni a játékost.

Az Atletico Madrid korábbi kapusa azonban nem szeretne beszélgetésekbe bocsátkozni hosszútávú jövõjével kapcsolatban.

"A jövõt senki nem ismeri" - mondta De Gea az AS-nek. "A jövõ az a jövõ. Nagyon boldog vagyok itt, nagyszerû csapatban játszom. Angliában nagyon élvezetes a futball."

 

 

 


Amikor egy esetleges nyári, Real Madridba való igazolásról kérdezték, így felelt: "Nem fogok errõl beszélni."

"Errõl a témáról soha többet nem fogok beszélni. Továbbra is a klubomra fogok koncentrálni."

De Gea és a Manchester United a Watford együttese ellen lép pályára szombaton, és lehetõségük lesz megelõzni a Liverpoolt, akik késõ délután a Tottenham együttesét fogadják.

A United szeptemberi mérkõzését a Watford otthonában 3-1 arányban elveszítette, jelenleg azonban 15 mérkõzés óta tartó veretlenségi sorozatot tudhatnak magukénak a bajnokságban.

Az aktív veretlenségi sorozatok közül ez a leghosszabb Európa top 5 bajnokságában, egy mérkõzéssel több, mint amennyit a Barcelona tud maga mögött jelenleg.


SkySports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!