Valencia: Nagy hatással volt rám Mourinho

Emlékezetes hónapok állnak Valencia mögött. Kétszer is a hónap játékosává választották, új szerzõdést írt alá és menedzsere is lelkesen nyilatkozott róla többször is, sõt, egyenesen a világ legjobb jobbhátvédjének nevezte õt.


Valencia szokás szerint szerényen nyilatkozott, amikor leült a United Review-val, a klub hivatalos mérkõzésnapi programfüzetének interjúztatóival megvitatni eddigi szezonját. Az ecuadori ragaszkodott hozzá, hogy nem tekinti magát a legjobbnak, de hozzátette, hogy véleménye szerint jó munkát végez és jól teljesít, ami igazán elégedettséggel tölti el õt.

Valencia az idei lenyûgözõ teljesítményét és az ebbõl fakadó magabiztosságot Jose Mourinho érdemének gondolja, és elmondta, nem fog a babérjain ülni.

"Amikor nagy önbizalommal játszol, másképp cselekszel dolgokat. E tekintetben köszönetet kell mondanom a menedzsernek az általa nyújtott támogatásért" - magyarázta az ecuadori a szombati, Watford elleni mérkõzés elõtt adott interjújában.

"Megköszöntem a kedves szavait és ez határozottan extra motivációt jelent nekem. Keményen dolgozom."

 

 

 


Miután kifejezte örömét a 2017/18-as szezon végéig aláírt szerzõdésével kapcsolatban, a szélsõbõl vált jobbhátvéd, aki 2009-ben írt alá a Unitedhez, beszélt azon célkitûzéseirõl is, amelyet a klubhoz kerülésekor helyezett maga elé.

"Amikor megérkeztem a klubhoz, az volt a célom, hogy megpróbáljak itt maradni, hogy a csapatban maradjak addig, ameddig csak tudok és ezen idõ alatt trófeákat hódítsak el" - magyarázta. "Arra is figyeltem, hogy az elmém középpontjában a kemény munka álljon, és rengeteget pihenjek annak érdekében, hogy képes legyek hosszú ideig a Unitedben maradni."

"Az idei szezonban eddig jól alakulnak számomra a dolgok és, mint mondtam korábban, a menedzser támogatása hatalmas önbizalom löketet adott számomra."
 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!