Jose: Rashford csodás jövõ elõtt áll

A Manchester United menedzsere, Jose Mourinho kifejtette, miért is teszi õt boldoggá Marcus Rashford teljesítménye és hozzáállása.


Mourinho és játékosa között fontos beszélgetés zajlott a közelmúltban, ami után a portugál szakvezetõ még jobban úgy véli, a fiatal támadó elõtt elképesztõ jövõ áll.

 

Bár Rashford fontos része a csapatnak és annak, hogy jó formát nyújt a gárda, õ kevésbé termékeny a kapu elõtt, mint volt az elõzõ szezonban, azonban ez nem lepte meg a menedzsert, hiszen a 19 éves Marcus már nem 'új srác a városban'.

 

"Mindig örülök annak, amit Marcus hozzátesz a csapathoz" - mondta Mourinho pénteki sajtótájékoztatóján. "Egyike azon játékosoknak, akik ha a pályán vannak, próbálkoznak. Amikor játszik, mindig ad valamit."

 

"Tudom, hogy tavaly nem volt rajta nyomás. Ebben a szezonban magasabbak az elvárások, nagyobb a nyomás és 'kisebb a kapu', ráadásul néhány helyzetet ki is hagyott."

 

"Nem lõtt annyi gólt, amennyit a pályán töltött ideje alapján szerezhetett volna, de ez teljesen normális - a berobbanás utáni második évben mindig változnak az elvárások. Õ már soha nem lesz meglepetés gyerek, hanem egy olyan játékos, akit tisztelnek, mindenki ismer, mindeki tudja, mire képes. Normális egy ilyen átmeneti idõszakban, amikor még gyerek, de már nem új srác a városban."

 

 

"Úgyhogy azt gondolom, a következõ szezon nagyon jó lesz Marcus számára, mert a mostani nagy mennyiségû tapasztalatot ad a kellõ felelõsségrõl és arról, milyen is profiként a Manchester Unitednél szerepelni. Szóval nagyon elégedett vagyok vele."

 

"Ezért is van ott minden meccsen, vagy a padon, vagy a kezdõben, vagy a padról beállva az utolsó 20, 30 vagy 10 percre - de ott van, és a közelmúltban olyat mondott, amitõl nagyon boldog lettem."

 

"Azt mondta, nagyon sokat tanul taktikai megbeszéléseken és edzéseken is. Nagyon sokat tanul, úgyhogy azt gondolom, ragyogó jövõ elõtt áll. Jó játékos, akire szükségünk van."

 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!