Csapathírek a St-Etienne elleni hazai meccs elõtt

A Manchester United menedzsere, José Mourinho megerõsítette, Marcos Rojo bevethetõ lesz a csütörtöki, Saint-Etienne elleni Európa-liga mérkõzésen, Phil Jones, Michael Carrick és Wayne Rooney azonban nem állhat rendelkezésére.


Rojot a Leicester City ellen idegenben 3-0-ra megnyert bajnoki szünetében kellett lecserélni, míg Jones a február 1-i, Hull City elleni 0-0-s döntetlenre végzõdött hazai bajnokin összeszedett sérülése óta nem léphetett pályára.

 

Az európai kupaporondon hatalmas tapasztalattal rendelkezõ Michael Carrick és Wayne Rooney közben viszont nem állnak készen a bevetésre, a menedzser azonban nem kívánta õket sérültként megnevezni, különbözõ problémáik egyszerûsége okán.

 

"Marcos Rojo teljesen felépült" - kezdte szerdán Mourinho a MUTV-nek.

 

"A hétvégén még óvtuk, de mostanra már minden rendben van vele. Carrick és Rooney esetében kisebb dolgok léptek fel. Azért nem beszélek sérülésrõl velük kapcsolatban, mert nem hiszem, hogy ezeket sérülésnek kellene neveznünk, de a problémájuk jellegénél fogva holnap nem vehetem õket számításba a csapatom kijelölésekor."

 

 

Késõbb, mérkõzés elõtti hivatalos sajtótájékoztatóján, amikor a sérültekrõl kérdezték, a portugál menedzser elárulta, "Phil Jones továbbra is lábadozik sérülésébõl", így ebbõl kifolyólag nem lehet ott a Zöldek elleni összecsapáson.

 

Amikor egy újságíró arról érdeklõdött, csütörtökön este kezdõként számít-e majd esetleg Luke Shawra, Mourinho megerõsítette, ugyanazzal a hátsóalakzattal szándékozik pályára lépni, amellyel a Watford elleni gyõztes bajnokin szerepeltek.

 

"Nem fog holnap játszani, mert a szombati csapatom jól teljesített, elégedett voltam a védõnégyesemmel" - tette hozzá.

 

"Tehát megismétlem, ugyanúgy Valencia, Smalling, Bailly és Blind alkotják majd a védelmünket."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!