Mourinho reakciója a Saint-Etienne elleni gyõzelemre

A Manchester United az Európa-liga legjobb 16 csapata közé jutásért játszva az odavágón 3-0 arányban legyõzte a Saint-Etienne együttesét, Jose Mourinho pedig egyértelmûen elégedett volt az eredménnyel.


Az eredmény kiértékelése
"Az eredmény nagyon jó, különösen az elsõ félidõ után, ahol nem játszottunk jól - távolról sem. Nagyon jó eredményt értünk el, de még nincs vége, még mindig veszélyes tud lenni a párharc."

Az elsõ félidõ utáni üzenet a játékosoknak
"A legelsõ üzenetem az volt a játékosok felé, hogy nem lehet magas szintû futballt játszani koncentráció és intenzitás nélkül. Ez volt az elsõ üzenet. Ezután átrágtuk magunkat pár taktikai részleten, kissé változtattam a csapaton, de a legfontosabb aspektus a hozzáállás volt, mert a meccset szinte azonnal azzal kezdtük, hogy egy hátra passzból helyzetet ajándékoztunk a csatáruknak, aki egy az egyben mehetett Romerora, igazán rosszul kezdtük a találkozót."

 

 

 


A mesterhármast szerzõ Zlatan dicsérete
"Nagyon sok mesterhármast szerzett karrierje során, de a Manchester Unitedben ez volt az elsõ. Tudtuk, hogy Angliában ez sokkalta nehezebb, egyértelmûen tudtuk, hogy ez fantasztikus számára, de a legfontosabb az eredmény és ami még fontos, hogy kapott gól nélkül hoztuk le otthon a találkozónkat, ez nagyon fontos, a három lõtt gólunk pedig nagyon jó elõnyt jelent számunkra. Meg kell próbálnunk boldogulni ezzel."

A párharcnak még nincs vége
"Õrült dolgokat tapasztaltam már a futballban. A Tottenham ellen félidõben egy alkalommal 3-0-s hátrányba kerültünk, majd végül 3-3-as döntetlent értünk el. A Real Madriddal a Galatasaray ellen 3-0-ra nyertünk, majd Isztambulban 3-1-re vezetett az ellenfelünk [az összecsapást 5-3-as összesítéssel a Real Madrid nyerte meg]. Nagyon sok olyan õrült mérkõzést tapasztaltam már meg, ami alapján azt mondhatom, hogy bármi megtörténhet. Oda kell mennünk, jól kell védekeznünk, nem szabad gólt kapnunk és meg kell próbálnunk gólt szerezni, hogy igazán nehéz szituációba taszítsuk õket."


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!