Ander szerelmi afférja folytatódik az FA-kupával

A Manchester United középpályása, Ander Herrera baszk mivolta ellenére is közismerten nagy rajongója az FA-kupa küzdelmeinek, amelyben újabb fordulóban lesz érintett a csapattal.


A jó formának örvendõ egyszeres spanyol válogatott játékos a Vörös Ördögök egyik legkiegyensúlyozottabb teljesítményt nyújtó tagja ebben a szezonban, és része volt a tavaly májusban az FA-kupát magasba emelõ gyõztes csapatnak is a Wembleyben, amellyel egy olyan sorozat trófeáját hódíthatta el, amelynek már gyerekkora óta nagy rajongója.

 

Nem lehet más a célja a Unitednek 2017-ben se, mint hogy megismételjék 2016-os sikerüket, amelyhez a Blackburn Rovers legyõzésével kerülhetnek egy lépéssel közelebb, amellyel már a negyeddöntõben érezhetnék magukat. Bár az FA-kupát szokás a világ legrégebbi kupasorozataként emlegetni, a 27 éves középpályás szerint azonban egy kicsit se veszített régi csillogásából és fontosságából.

 

"Ez egy hihetetlenül fontos kupasorozat" - kezdte Herrera a MUTV-nek.

 

 

"Amikor bizonyos csapatok rotálják játékosaikat, az nem azt jelenti, hogy nem tulajdonítanak különösebb fontosságot az FA-kupának."

 

"Ez a legrégebbi kupasorozat Angliában, és a szervezés miatt szerintem egyben a világ leglenyûgözõbbje is. Számomra Angliában a szervezés mindig csodaszámba megy. Az elõdöntõkön egy mérkõzésen dõl el a döntõben résztvevõ csapatok kiléte, amelyeket a Wembleyben játszanak, ez pedig fantasztikus a szurkolóknak is."

 

"Minden klub megakarja nyerni az FA-kupát, a top haton kívüli csapatok pedig még inkább, hiszen ezáltal kvalifikálhatják magukat az Európa-ligába. Úgyhogy ez egy fantasztikus sorozat. Szeretnénk továbbra is részt venni benne, ezért gyõzni akarunk idegenben a Blackburn ellen."

 

"Nagyon jó emlékeket õrzünk az elõzõ szezonból és nagyon optimista vagyok, mert nagyon jó keretünk van."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!