Rojo: Szurkolóink megfélemlítik az ellenfelünket

Marcos Rojo úgy érzi, a Manchester United szurkolói elég vehemensek ahhoz, hogy félelmet keltsenek aktuális ellenfeleikben.


Az argentin védõ szenvedélyesen mesél a United szurkolóiról, miután elsõ kézbõl szerezhetett róluk tapasztalatot - ott volt ugyanis a csapatot idegenbe is elkísérõ fanatikusok között a tavalyi, Liverpool elleni gyõztes rangadón az Anfielden, illetve idén a Stoke City elleni döntetlenkor is, amikor Wayne Rooney az utolsó pillanatban szerzett szabadrúgásgóljával döntötte meg a klub eredményességi rekordját.

 

Rojo kijelentette, a szurkolók támogatásának reális hatása van a pályán nyújtott teljesítményükre és inspirálólag hat a játékosokra.

 

 

"Amikor a csapatnak mindent meg kell tennie a gyõzelem megszerzéséért egy mérkõzés utolsó pillanataiban, vagy egy kései gólra van szükségünk, akkor nagyszerû érezni a támogatásukat, és érezhetõen ez az ellenfelünkre is hatással van" - kezdte a MUTV-nek.

 

"Mikor a szurkolók nagyon elemükben vannak, szenvedélyesen biztatnak és torkuk szakadtából üvöltenek, olyan érzésünk támad, hogy a nyomást áthelyeztük az ellenfelünkre, ezzel pedig egy kicsit sikerül õket meg is félemlíteni. A pályán játszva ennek egyértelmû jelei vannak."

 

"Volt lehetõségem Liverpoolban és Stoke-ban ott lenni a közönség soraiban, és ténylegesen sikerült átéreznem azt, amit a United szurkolói hétrõl-hétre átélnek. Nagyszerû volt ott lenni közöttük, és hallani, érezni azt a szenvedélyt, amit minden egyes dal eléneklésébe fektetnek és ahogy a játékosokat éltetik."

 

"Teljesen más nézõpontból volt ezzel lehetõségem megtapasztalni a szurkolók érzéseit, hihetetlenül jó élmény volt."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!