Rooney napokon belül távozhat?

A Manchester United legjobb gólszerzõje elõbb távozhat a csapattól, mint amire számítani lehetett.


A hírek szerint, napokon belül eldõlhet a csapatkapitány sorsa és távozhat a csapatból.

 

A válogatott játékost a januári átigazolási idõszakban különbözõ kínai csapatokkal hozták szóba, és az üzlet akár meg is történhet, ugyanis az ottani átigazolási piac február végén zárul.

 

Wayne Rooney december közepe óta nem került kezdõbe a csapatnál és a hírek szerint egy évi 32 millió fontos fizetéssel kopogtatnak az ajtaján.

 

A The Telegraph korábban beszámolt arról, hogy a játékos biztosan marad az Old Traffordon a szezon végéig, azonban rajta múlik, hogy elfogadja-e még a szezon vége elõtt az ajánlatot.

 

Jose Mourinho korábban már elmondta, hogy Rooney személyesen dönthet a sorsáról, tehát nem valószínû, hogy a menedzseren fog múlni a kapitány jövõje.

 

 

A 31 éves játékos egyik kérõje a Beijing Guoan, aki már a nyár folyamán megpróbálta megszerezni. A másik kérõ a Guangzhou Evergrande Taobao.

 

Rooney nem igazán tudja magát beverekedni a csapatba, annak ellenére, hogy megszerezte a Stoke City ellen a történelmi 250. gólját, így õ lett a csapat történetének legjobb góllövõje. A mellõzéshez valószínûleg Zlatan Ibrahimovic érkezése is hozzájárult, akit eddig úgy tûnik nem tud senki sem kiszorítani a kedzõcsapatból.

 

A kapitány nyári távozása még mindig reálisabb, annak ellenére, hogy a kínai csapatok keményen dolgoznak ebben a hónapban, hogy megszerezzék õt. 


MEN

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!