Smalling egyre fejlõdik a nagy meccsektõl

Chris Smalling volt az egyike azon United játékosoknak, akik szerepeltek az elmúlt mérkõzéseken és elhatározta, bebizonyítja, hogy folyamatosan õ lehet az elsõ számú választás.


A védõ képes pótolni Rio Ferdinandot és a Manchester City elleni gyõzelem, valamint a Marseille-ben elért döntetlen is azt bizonyítja, a nagy mérkõzéseket is kiválóan kezeli.

Smalling elismerte, amikor nyáron a Fulhamtõl az Old Traffordra került, nem számított ennyi lehetõségre igen fontos találkozókon, de ha már így alakult, nem akar lemondani a helyérõl.

"Amikor megkapod a mezedet és pozíciót a csapatban, akkor azt nem szeretnéd már feladni" - kezdte Chris. "Megértem, hogy Rio az elsõ számú ember a posztra, de amikor újra lehetõséget kapok, ismét bizonyítani akarok." 

 


"Tudom, hogy várnom kell még az én idõmre, de a mérkõzéseken mutatott teljesítményemmel remélem tudom igazolni a menedzser belém vetett hitét. Remélem még többször kapok lehetõséget, mert minden meccsel egyre magabiztosabb leszek és ezáltal tudok javulni."

 A Vörös Ördögök három sorozatban versengenek még és Smalling szerint tisztában vannak a játékosok a kihívások nehézségeivel, de bízik benne, hogy a United képes jól teljesíteni.

"Ez egy nagyon kemény része a szezonnak számunkra. Egy ideje már a bajnokság élén állunk, de eljött az idõ, hogy növeljük elõnyünket az üldözõinkkel szemben. A játékosok nagy élvezettel játszanak a nagy meccseken. Nagy összetartás van csapaton belül és remélhetõleg minden sorozatban megyünk tovább."
 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!