Mourinho: Young a meccs embere

Jose Mourinho dicséretekkel halmozta el Ashley Youngot mai teljesítménye után és a mérkõzés legjobbjának titulálta az angolt.


A menedzser hét helyen is változtatott a kezdõcsapatán, a változások egyike épp Young volt, aki a Reading elleni, 4-0-ra megnyert mérkõzés -január 7-e - óta most kezdett elõször.

 

Azután, hogy szorgalmasan dolgozott a szélen, Young egyike volt azon három játékosnak, akiket a klub a meccs embere címre esélyesei közé nevezett - Henrikh Mkhitaryan és Zlatan Ibrahimovic kapott még jelölést.

 

Bár az örmény a szavazatok 50%-át megkapta Twitteren, Mourinho el volt ragadtatva Young produkciójától.

 

 

"Nagyon jók voltak a srácok, lehetetlen jobban teljesíteni, mint ahogyan tették" - nyilatkozta a portugál szakember az MUTV-nek. "Játékban voltak a fiúk - mindenki, még akik kevesebb lehetõséghez jutnak, õk is."

 

"Az én véleményem az, hogy Ashley Young volt a meccs embere. Elképesztõen kiváló teljesítményt nyújtott. Nehéz meccs volt, ami nagyon nyílt is volt. A Blackburn az utolsó percig várt, hogy megpróbáljon nyerni, szóval nagyon fontos volt, hogy gólt szerezzünk, és biztonságos helyzetbe kerüljünk."


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!