Ibrahimovic a csapat teljesítményét méltatta

A Manchester United a csereként beállt Zlatan Ibrahimovic góljával jutott tovább vasárnap este az FA-kupa negyeddöntõjébe.


Ibrahimovic a csapat teljesítményét méltatta, miután csereként beállva továbblõtte a Unitedet a Blackburn ellen az FA-kupa negyeddöntõjébe.

 

A svéd csatár csupán csereként kapott lehetõséget, hisz a fiatal Marcus Rashford léphetett pályára kezdõként az Ewood Parkban, azonban gólt is szerzett a Championshipben szereplõ csapat otthonában.

 

Ibrahimovic a meccs után pozitívan nyilatkozott a csapatról a BT Sportnak: "Kiváló volt a teljesítmény mielõtt a pályára léptem. Sajnos már a mérkõzés elején gólt kaptunk, azonban a félidõ elõtt kiegyenlítettünk. A második félidõben Pogbával csereként kaptunk lehetõséget, és egy kiváló labdája után újra gólt tudtam szerezni."

 

"Örülünk a gyõzelemnek. Még versenyben vagyunk minden kupában, keményen dolgozunk tovább. A szezon döntõ pontjai most vannak, mi pedig egyre nagyobb bizalommal vágunk ennek neki."

 

 

A Blackburn jó teljesítménnyel rukkolt elõ a meccs elején és nehezen adta meg magát a Vörös Ördögöknek, akik azonban végül be tudták zsebelni a gyõzelmet. Danny Graham góljával vezetést tudtak szerezni egy kiváló támadás után, valamint a végén meg is szerezték az egyenlítõ találatot, pár pillanat erejéig, hiszen a partjelzõ lest intett.

 

A Championshipben szereplõ csapat jó teljesítménye nem lepte meg Zlatant: "Minden mérkõzés kiszámíthatatlan. Nem minden meccs olyan Angliában, hogy csak az egyik csapat uralja a játékot, ezért néhány hiba elegendõ, hogy elveszíts vagy megnyerj egy meccset."

 

"Minden mérkõzés, különösen az FA-kupában, olyan mint egy döntõ, ezért nem számít, hogy egy csapat hanyadik osztályban játszik. Sok esetben nem a papírforma érvényesül."

 

"Az összes ellenfelünknek megadjuk a tiszteletet és kellõen összpontosítunk a játékra. Nem írjuk le egyik csapatot sem. Kimegyünk a pályára és hiszünk abban amit csinálunk, és minden esetben nyerni szeretnénk."


MEN

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!