A menedzser Rashford teljesítményét dicsérte

A Manchester United fiatal tehetsége a legutóbbi FA-kupa találkozón kezdõként léphetett pályára, ahol gólt is tudott szerezni egy remek indítás után.


Jose Mourinho örül a fiatal játékos teljesítményének, és elmondta, hogy továbbra is szerepet fog kapni az elsõ csapatban.

 

A 19 éves játékos újra kezdõként léphetett pályára a Blackburn ellen, ráadásul csatár poszton. Zlatan Ibrahimovic csupán csereként kapott lehetõséget a második félidõben, azonban az angol játékos megállta a helyét a támadó szekcióban.

 

A menedzser szerint remek idõben jött az egyenlítõ találat, amely hozzájárult ahhoz, hogy végül Ibrahimovic góljával fordítani tudjon a csapat az Ewood Parkban. Az FA-kupa negyeddöntõjében a csapat a Chelsea otthonába látogat a következõ hónapban.

 

 

Mourinho a BBC-nek adott interjúban elmondta, hogy már az idei szezonban is kulcsfontosságú a fiatal tehetség játéka a csapatnak, és egyre fényesebb jövõ vár rá.

 

"Rashfordnak minden meccsen esélyt adok, gyakorlatilag mindig játszik. Néha az emberek ezt nem látják, hogy mindig ott van a csapatban."

 

"Ez egy újabb esély volt számára, egy lehetõség, hogy folytassa a remek fejlõdését nálunk és egy fontos gólt is tudott szerezni."


MEN

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!