Smallingot lenyûgözte a csapatszellem

Chris Smallingot nagyon lenyûgözte az, amilyen szellemiséggel játszott a csapat a tegnapi, Saint-Etienne elleni siker alatt.


Jose Mourinho gárdája 1-0-ra gyõzött Franciaországban, így 4-0-val jutott be az Európa-liga legjobb 16 csapata közé. A tegnap esti mérkõzés utolsó 30 percét emberhátrányban volt kénytelen játszani a manchesteri alakulat, miután Eric Bailly-t kiállította a játékvezetõ.

 

A meccs után az MUTV-nek nyilatkozva a védõ elmondta, a United remekül teljesített és az emberhátrány sem okozott gondot.

 

"Jól bizonyítja ez az erõnléti állapotunkat, szinte úgy tûnt, mintha 11 játékos játszana 11 ellen. Emberhátrányban is voltak lehetõségeink, jobbak voltunk náluk, így összességében remek munkát végeztünk" - mondta Smalling.

 

"Tudtuk, hogy néhány gólnyi elõnnyel megyünk neki a találkozónak, de minden az elsõ gólról szólt. A szurkolótábor nyomhatta õket, hogy tegyenek valamit, úgyhogy a gól segített nekünk, hogy kézben tartsuk a meccset."

 

Smallingot arról is megkérdezték, milyen volt játszani az Üst becenévvel megáldott Stade Geoffroy-Guichard-ban. Az angol játékos elmondta, nagyon élvezte az összecsapást, de a figyelem már a vasárnapi döntõre fordul.

 

 

"Hihetetlen szurkolóik vannak. Még a végén, amikor több gól volt összetettben, akkor is nagyszerû volt a hangulat."

 

"Alig tudom kivárni, hogy ismét felhúzzam a cipõt. Élvezni fogjuk a vasárnapot és esélyünk van trófeát nyerni. Elég kevesen vagyunk, akik pályára léphettünk a Wembley-ben több mérkõzésen, náluk pedig néhányan talán még soha nem is játszottak ott, remélhetõleg ez elõnyt jelent majd számunkra."

 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!