Jose bepillantást enged a kezdõ kiválasztásába

Jose Mourinho némi betekintést adott abba, mik a tervei a kezdõcsapat kiválasztásával kapcsolatban a holnapi döntõt megelõzõen.


A menedzser hangsúlyozta, a felépült Wayne Rooney egy opciót jelent Henrikh Mkhitaryan pótlására, de sok függhet attól, melyik rendszert fogja alkalmazni a Szentek ellen, akik még gólt sem kaptak a sorozatban.

 

"Döntést kell hoznom" - magyarázta Mourinho. "Mi normál esetben két rendszert használunk. Néha két középpályással és egy 10-essel játszunk. Olykor pedig egy 6-ossal és két középpályással elõtte."

 

 

"Mkhitaryan nélkül, ha 10-essel akarunk játszani, akkor nyilván Wayne játszhat ebben a szerepkörben. Itt játszott leginkább, úgyhogy opciót jelent. Egy döntõ mindig különleges mérkõzés és õ egy opciót jelent nekem."

 

Mikor arról kérdezték, hogy a megérzés szerepet játszik-e a csapat kiválasztásában, a menedzser világossá tette, mi alapján fogja megnevezni a kezdõcsapatot.

 

"A legjobb 11 játékos. Együtt nyerünk. Nem számít, játszol-e vagy nem, sokat játszol vagy keveset. A lehetõ legjobb csapatot fogom pályára küldeni."

 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!