Rojo: A trófea lökne rajtunk

Marcos Rojo szerint egy esetleges gyõzelem a Ligakupa döntõjében még nagyobb önbizalmat adna a csapatnak, amivel még erõsebben fejezhetnék be a szezont, ám elismerte, a Southampton nem szabad alábecsülni.


A Vörös Ördögök kiváló formában várják a ma délutáni összecsapást, hisz 2017-ben csupán egyetlen vereséget szenvedtek, miközben ott vannak az FA-kupa negyeddöntõjében és az Európa-liga legjobb 16 csapata között is.

 

"Jelenleg nagyon magabiztosak vagyunk" - niylatkozta az argentin védõ a ManUtd.com-nak. "Természetesen fontos a klub számára, hogy trófeát nyerjen, de majdnem olyan fontos az, amilyen lökést adhat a szezon hátralévõ részére egy siker."

 

"Nagy lendületet adna egy mostani gyõzelem a szezon maradék részére. Közel állunk a bajnokság elején tanyázókhoz és meg kell tartanunk a teljesítményünk szintjét."

 

"Ez az elsõ lépése annak, hogy egyre több önbizalmunk legyen és hogy csapatként összecsiszolódjunk. Itt a Ligakupa, amit meg lehet nyerni és ez az, amit meg kell tennünk, utána pedig a többi sorozatban továbblépni."

 

 

Míg a United a Hull City-t gyõzte le az elõdöntõben, addig a Soton a Liverpoolt, amely már a negyedik PL-klub volt a kikötõvárosiak ellenfele ebben a sorozatban.

 

"Kemény meccs lesz. Minden csapat, mellyel döntõben játszol, nehézzé teszi az életed. A Southampton méltó a döntõre, megérdemlik, hogy itt legyenek. Nagyon nehéz ellenfél lesz, amelyet semmilyen módon nem becsülünk le."

 

"Azt fogják érezni, hogy mi vagyunk az esélyesek, így nekik semmi vesztenivalójuk nincs. Ennek eredményeként sokkal nyugodtabban mennek a meccsnek, mint mi, nem lesz rajtuk akkora nyomás. De nekünk megfelelõ koncentráltsággal kell kimennünk a pályára, tele szándékkal, mint mindig, és próbáljuk a legjobbunkat adni a gyõzelemért."

 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!