Boros szponzorral kötött szerzõdést a klub

Hivatalosan is három éves partneri szerzõdést kötött a Manchester United és a Concha y Toro borászat, amely értelmében a chilei cég lesz a Vörös Ördögök hivatalos borszállítója.


Mint ismeretes, a csapat menedzsere, Sir Alex Ferguson világszerte híres borszeretetérõl, illetve arról is, hogy gyakran hívja meg az ellenfelek menedzsereit egy-egy Old Traffordon játszott mérkõzés után egy pohár borra, így nem meglepõ, hogy nagy lelkesedéssel fogadta a klub és a Concha y Toro összefonódásának bejelentését.

 

 

 

 

"Nagyon sok hasonlóság fedezhetõ fel a bor és a futball között. A futballban a legjobb fiatal játékosokat akarjuk felkutatni, hogy nálunk fejlõdhessenek és mi csiszolhassuk tudásukat a kezdetektõl, hogy a Manchester United kimagasló játékosaivá váljanak" - kezdte a skót menedzser.

 

"Ugyanezt a párhuzamot vélem felfedezni a Concha y Toro esetében is, akik a legjobb szölõbõl a legjobb borokat akarják létrehozni, amihez nagyon sok türelem és szaktudás is kell, hogy a végeredmény tökéletes legyen. A Concha y Toro borászat a minõség keresésében egy úton jár a Manchester Uniteddel és elmondhatatlanul nagy megtiszteltetés, hogy mostantól kéz a kézben haladhatunk a sikerek felé. Remélem, hogy nagy jövõ elõtt áll ez a partnerség."

 

A bejelentésre tervezett sajtótájékoztatón beszédet mondott a chilei társaság elnöke, Alfonso Larraín is, aki szerint, "ilyenkor, amikor Chile bicentenáriumát ünnepli, mi is felelõsek vagyunk azért, hogy, mint egy cég, amely világszerte nagy ismertségre tett szert boraival, tegyük azért, hogy a chilei borkészítés továbbra is a világ élvonalához tartozzon. Ez a partneri kapcsolat lehetõséget ad számunkra, hogy újabb és újabb területeken tûnjünk fel és ez egy egyedülálló lehetõség volt számunkra, hogy a márkánk egy új, eddig ismeretlen szintre emelkedhessen."

 

A klub kereskedelmi igazgatója, Richard Arnold hozzátette: "Nagy örömünkre szolgál, hogy mostantól már a Concha y Toro-t is a Manchester United parteri családjában tudhatjuk. Mivel a klub folyamatosan keresi a módot, miként vehetné fel a kapcsolatot az Egyesült Királyságon kívüli szurkolóival, ezért a Concha erõs pozíciója a dél-amerikai régióban tökéletesen partnerré teszi a a Manchester United számára. Mérhetetlenül várom, hogy learathassuk a kapcsolatunk gyümölcsét a jövõben."

 

Az ügylet értelmében a Concha y Toro látható lesz a reklámtáblákon a csapat hazai mérkõzésein, emellett pedig csak a chilei borászat termékeit szolgálják majd fel az Old Traffordon. A Concha minden termékén felhasználhatja a Manchester United hivatalos emblémáját kommunikációs céljaihoz és az értékesítésben egyaránt.


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!