Zlatan különleges napja a Wembley-ben

Szûnni nem akaró mosollyal az arcán sétált át Zlatan Ibrahimovic a Wembley Stadium vegyes zónáján, miután hathatós közremûködésével a Manchester United gyõzni tudott a Ligakupa fináléjában egy remek Southampton ellen.


A mindvégig izgalmas és fordulatos 90 perc során kétszer is eredményes tudott lenni a svéd csatár, elõbb egy távoli szabadrúgásból, majd három perccel a rendes játékidõ letelte elõtt a kapu közelébõl, fejjel, utóbbi pedig Ligakupa trófeát ért a Vörös Ördögöknek.

 

Ibra vasárnap a lefújást követõen hosszasan nyilatkozott a média képviselõinek, majd exkluzív interjút adott a ManUtd.com-nak a Wembley öltözõjében.

 

"Ez nagyon jó érzés, én pedig jól érzem magam. Mindig lenyûgözõ trófeákat nyerni, akkor pedig különösen, ha mindezt a Wembley-ben teheted meg. Nagyszerû hangulat, 85 ezer ember ... nem minden héten játszik az ember döntõt és nyeri meg azt. Ez a második alkalom idén, hogy itt lehettünk és ezzel együtt ez a második trófeám is a klubbal, úgyhogy hihetetlenül boldog vagyok."

 

 

"Ezért jöttem. Nyerni jöttem és nyerek is. Már ezt mondtam azt megelõzõen is, hogy nyertem volna, nem úgy mint mások, akik a gyõzelmet arra használják fel, hogy hallattassák a hangjukat. Én azelõtt beszélek mielõtt megtörtént volna, ez a nagy különbség."

 

"Szerintem egy olyan menedzser, mint a miénk, már hozzászokott a gyõzelemhez. Ha egy ilyen menedzsert ültetnek egy klub kispadjára, akkor tudni lehet mire kell számítani, ha pedig engem igazol le valaki, akkor is tudja, mit kaphat tõlem."

 

"Minden trófea különleges, minden trófea fontos, ezekért játszunk. Nem egyetlen trófeáért harcolunk, bár vannak olyan játékosok, akik egy trófeát nyertek pályafutásuk során - világbajnokság, Bajnokok Ligája ... aztán utána nem nyertek semmi mást. Minden trófeát meg kell nyerned, amiért harcban állsz. Én is éppen ezt teszem."

 

"Még háromért versenyben vagyunk. Keményen dolgozunk. Hiszünk abban, amit csinálunk. Természetesen ha megnyersz egy trófeát, az önbizalmat ad neked, a statisztikák pedig önmagukért beszélnek - öt trófeát szerezhettünk meg ebben a szezonban, ebbõl 2 már megvan, háromért pedig harcban állunk. Majd meglátjuk mi történik."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!