Utazó keret a Rostov elleni EL-meccsre

Jose Mourinho 20 fõs kerettel kel útra az FC Rostov elleni, csütörtök esti Európa-liga mérkõzésre.


A Vörös Ördögök kedd délután utaznak el a manchesteri reptérrõl Oroszországba az FC Rostov elleni Európa-liga nyolcaddöntõ elsõ felvonására, mely mérkõzést csütörtökön magyar idõ szerint 19:00 órakor rendeznek majd meg az Olimp-2 Stadionban.

A United és a Rostov között ez lesz az elsõ összecsapás, Mourinho pedig szeretné, ha csapata létfontosságú elõnyt tudna szerezni a jövõ hét csütörtöki visszavágó elõtt.

A United utazó kerete a Rostov elleni mérkõzésre:

De Gea, Romero, O'Hara; Valencia, Jones, Rojo, Smalling, Blind, Darmian, Young; Carrick, Herrera, Fellaini, Pogba, Mata, Lingard, Mkhitaryan; Martial, Rashford, Ibrahimovic.

 

 


Információk a keretrõl:

Eric Bailly nem utazott el Oroszországba egy mérkõzéses eltiltása miatt, melyet az elõzõ körben lejátszott, Saint-Etienne elleni visszavágón szedett össze.

Luke Shaw és Wayne Rooney sem tagjai az utazó keretnek, miután a Bournemouth ellen mindketten szerepeltek szombaton, míg Bastian Schweinsteiger is otthon maradt, feltehetõen amiatt a kisebb sérülés miatt, melyet Mourinho említett még múlt pénteki sajtótájékoztatóján.

Pozitív hír viszont, hogy Henrikh Mkhitaryan visszatért a csapathoz, el is utazott az együttessel és sérülése után elõször szerepelhet majd a Unitedben, miután a franciaországi visszavágón õ szerezte a mérkõzés egyetlen gólját.


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!