Rashford: Fontos meccsek ezek

Marcus Rashford szerint az Európában, idegenben eltöltött napok csodálatos élményt jelentenek a játékosok számára és jelentõsen különböznek attól, amit a Vörös Ördögök tapasztalnak Angliában.


Jose Mourinho csapata az Európa-liga csoportküzdelmei során távolra utazgattak, hisz megjárták Isztambult, Odesszát és Rotterdamot is, majd a legjobb 32 között a Saint-Etienne egyedi atmoszféráját ízlelhették meg.

 

Most Oroszországba látogatnak, hiszen a legjobb 16 között az FC Rosztov ellen játszik a United csütörtökön.

 

Amikor az MUTV-nek nyilatkozva Rashfordot arról kérdezték, ezek az utak más tapasztalatot jelentenek-e, mint országon belüli látogatások, a fiatal csatár így felelt: "Ez nem kérdés. Másabb attól, milyenek a szurkolók Angliában, nagyon fontos megszerezni ezeket a máshol megtapasztaltakat, hisz nem tudod, hol fogsz nagy meccset játszani."

 

"Úgyhogy azt gondolom, nagyon jó ez - különösen a fiatalabb játékosok számára. Csodálatos élmény ez."

 

"Bárhova is mész, más-más hangulat fogad és a drukkerek is másképp reagálnak le dolgokat; de elképesztõ látni, mennyire értékelik mindenfelé a labdarúgást."

 

A manchesteriek számára ez utazás lesz az ismeretlenbe, hiszen a klub még soha nem szerepelt a rosztoviak ellen, de remélhetõleg fél lábbal a negyeddöntõben lehet a csapat egy esetleges sikerrel. Bár elismerte, kemény sorsolást kapott a United, de Rashfordot nem zavarja, hogy az oroszok ellen kell szerepelniük.

 

 

"Úgy gondolom, a legtöbbünk még nem járt ott, de a nap végén újabb élménnyel gazdagodunk, és remélhetõleg ha nyerünk, tovább tudunk lépni a sorozatban" - folytatta Marcus.

 

A sorsolás után Mourinho említette, a Vörös Ördögök nehéz teszt elé néznek a kevésbé ismert oroszok ellen, akik a Bajnokok Ligájának csoportkörében legyõzték a Bayern Münchent, míg az Európa-ligában 5-1-re átgázoltak a Sparta Prague csapatán, így jutva el a Unitedig.

 

Rashford kiemelte, a manchesteri játékosok teljes mértékben fel lesznek készülve, tisztelni fogják ellenfelüket, de azon lesznek, hogy továbbjussanak a következõ körbe, hisz szeretnék megnyerni azt a kupasorozatot, amit korábban még soha nem sikerült elhódítania a klubnak.

 

"Olykor nehéz ez, de mély keretünk van és mindenki mindig készen áll a játékra, szóval csak arról szól a dolog, hogy kipihenjük magunkat és a megfelelõ módon felkészüljünk."

 

"Tisztában vagyunk azzal, hogy mivel elértek idáig, így megvan bennük az a minõség, ami ehhez a szinthez kell, úgyhogy vannak dolgok, amik miatt körültekintõnek kell lennünk, de biztos vagyok, hogy a menedzser, a stáb és a játékosok is megmutatják azokat és felkészülünk rájuk úgy, mint ahogyan felkészülünk minden más találkozóra. Reméljük, ez elegendõ lesz."

 

"Bármelyik sorozatban is szerepel a klub, az az elvárt, hogy messzire jutunk és mi, játékosok nyomás alá helyezzük önmagunkat, hogy megpróbáljuk megnyerni a versenyeket. Meg akarjuk nyerni ezt és bárki ellen játszunk, bárhova is utazunk, oda akarunk menni és nyerni akarunk."

 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!