Mourinho tanácstalan csapata összeállítását illetõen

A Manchester United menedzsere, José Mourinho elismerte, nem tudja "milyen csapatot játszasson" csütörtökön az FC Rostov ellen az Olimp-2 Stadium gyepének állapota okán.


A Vörös Ördögök repülõgépe kedden este landolt Oroszországban, ahol majd az Európa-liga negyeddöntõjébe jutásért játszanak. A csapat menedzsere személyesen vizsgálta meg szerdán reggel a mérkõzésnek helyt adó pálya gyepének állapotát, mielõtt sajtótájékoztatót tartott volna, amely kapcsán aggodalmát fejezte ki a játékosok épségére való tekintettel.

 

"Továbbra is nehezemre esik elhinni, hogy holnap itt játszani fogunk" - kezdte Mourinho.

 

"Tudom, hogy itt kell majd pályára lépnünk, de továbbra is nagyon nehezen tudom csak elképzelni, hogy ezen a talajon, már ha ezt talajnak lehet nevezni, játszani lehet."

 

 

Amikor Henrikh Mkhitaryan esetleges bevetésérõl kérdezték, a portugál így felelt:

"Tényleg nem tudom még, hogy milyen csapattal álljak ki. Még nem tudom melyik csapatom fog játszani, így azt se, hogy Mkhitaryan játszani fog-e. Sokat kell ezen gondolkodnom, mert a játékra sokkal alkalmasabb pályára számítottam."

 

"Egészen mostanáig nem volt senkivel semmilyen kapcsolatom; csak egy gyors beszélgetésem volt az UEFA egyik illetékesével a pálya vizsgálatakor. És amikor közöltem vele az aggályaimat, az úriember azt mondta, a játékosok biztosítva vannak, úgyhogy ha bármi történne, akkor sincs probléma."

 

Mourinho nem kívánta kommentálni azt a hivatalosan megerõsített hírt, hogy Zlatan Ibrahimovic három mérkõzéses eltiltást kapott a Bournemouth elleni szombati 1-1-es bajnokin Tyrone Mingsszel közösen összehozott performanszukért. Mindazonáltal azt megerõsítette, a svéd csatár valószínûleg játszani fog a Rostov ellen.

 

A UNITED TELJES UTAZÓ KERETE:

De Gea, Romero, O'Hara; Valencia, Jones, Rojo, Smalling, Blind, Darmian, Young; Carrick, Herrera, Fellaini, Pogba, Mata, Lingard, Mkhitaryan; Martial, Rashford, Ibrahimovic.


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!