Blind örül Micki visszatérésének

Daley Blind örömmel konstatálta, hogy Henrikh Mkhitaryan újra a Manchester United meccsnapi keretének tagja, miután az örmény középpályás sérülés miatt két mérkõzést is kihagyni kényszerült.


Mkhitaryan kihagyta a Ligakupa döntõt és a Bournemouth elleni bajnokit is, kedden azonban ott volt az FC Rostov elleni idegenbeli mérkõzésre elutazó 20 fõs játékoskeretben.

 

Az Európa-liga legjobb 16 csapata közötti párharc Olimp-2 Stadiumban megrendezésre kerülõ elsõ felvonását megelõzõen Blindet a csapat 22-es számú játékosáról is kérdezték, akivel ebben a szezonban néha együtt is játszottak a United baloldalán.

 

"Nagyon örülök, hogy Micki újra köztünk van; õ egy remek képességekkel megáldott nagyszerû játékos, éppen ezért boldogok vagyunk, hogy újra a pályán lehet majd velünk" - kezdte Blind.

 

"Micki egy nagyon okos játékos. Mindig megjátszható - remek befutásai vannak a védõk mögé. Öröm vele együtt játszani."

 

A United menedzsere, José Mourinho mérkõzés elõtti sajtótájékoztatóján aggodalmát fejezte ki a Rostov-na-Donuban található pálya állapotát illetõen, és elismerte, emiatt gondot okoz számára csapata kijelölése, amely kapcsán Blind is megosztotta véleményét.

 

 

"Én is voltam kint a pályán, és hogy õszinte legyek, nincs a legjobb állapotban" - tette hozzá a holland bekk.

 

"Talán emiatt a játék minõsége más lesz, de a végén mindezt nem használhatjuk majd kifogásként. Egy dologért vagyunk itt: arra kell koncentrálnunk hogy a saját játékunkat játszuk és nyerjünk - ezért jöttünk."

 

Hihetetlen hazai mérleggel rendelkezik az FC Rostov együttese, miután legutóbbi 31 hazai mérkõzésükbõl csak egyet veszítettek el, ezért Blindet arról is kérdezték, kiegyeznének-e csütörtökön egy döntetlennel is az oroszok ellen.

 

"Gyõzni jöttünk, jó eredményt akarunk elérni, de a fejünkben ott van az is, hogy ez a párharc két felvonásos, úgyhogy okosnak kell lennünk és megfelelõen kell alkalmazkodnunk a játék képéhez, ha éppen az a szükséges."

 

"Tudjuk, hogy a visszavágót az Old Traffordon játszhatjuk - tisztában vagyunk azzal, hogy ez mit jelenthet számunkra, de most az elsõ dolog az, hogy gyõzni tudjunk itt és gólt szerezni. Így állunk hozzá a dolgokhoz."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!