Mourinho óvatos a Rostov kontrái miatt

José Mourinho szerint a Manchester United játékosai teljesen felkészültek lesznek az FC Rostov "minõsége és gyorsasága" által jelentett veszélyekre.


A Vörös Ördögök menedzsere és edzõi stábja kielemezte a csütörtöki Európa-liga ellenfél játékát, Mourinho pedig rámutatott az oroszok kontrajátékban mutatott erõsségére, az Olimp-2 Stadium gyepének pocsék állapota pedig arra késztetheti, hogy saját csapatának játékával alkalmazkodjon a körülményekhez.

 

"Ez egy nagyon nehéz mérkõzés lesz. De ez lesz az elsõ felvonás, a másodikat pedig az Old Traffordon játszuk majd. Nem tudom biztosra, hogy milyen mérkõzésre számítsak, így abban se vagyok biztos, hogy olyan futballt tudunk játszani, amilyet szoktunk; talán egy másik tervvel kell elõállnunk, mint amihez hozzászoktunk és ahhoz kell alkalmazkodnunk."

 

"8 játékossal védekeznek, közülük öten alkotják a hátsó védõvonalat, hárman pedig a középpályán szállják meg a pályát. Két játékossal, plusz a hozzájuk becsatlakozókkal kontráznak, védekezési szempontból azonban nagyon szilárdak. Támadásbeli minõségük és gyorsaságuk nagy veszélyt hordoz magában."

 

 

"Szerintem a Rostovnak 4 támadó felfogású játékosa van, akik közül három kimondottan veszélyes."

 

"Úgyhogy nem tudom közülük kik fognak játszani; az edzõjük talán [Dimitriy] Poloznak szavaz bizalmat, vagy talán egy olyan nagy, erõs testfelépítésû csatárnak, akivel ellenünk is rohamozott, amikor az Inter edzõje voltam, õ pedig a Rubin Kazan kispadján ült."

 

"Tudom, hogy veszélyesek, tudom, hogy képesek úgy védekezni, hogy mindenkit ennek rendelnek alá, amelybõl aztán veszélyes kontratámadásba tudnak átlendülni, a támadóik pedig igen veszélyes játékosok."

 

Amikor a MUTV-tõl arról kérdezték, már azzal számol-e fejben, hogy bejutnak a döntõbe és megnyerve azt kvalifikálják magukat a Bajnokok Ligájába, Mourinho így felelt:

"Ebben a körben még nem, de mindig azt mondom, ha már ott vagy a negyeddöntõben, akkor tudod, hogy két ellenfélen továbbverekedve magadat ott lehetsz a döntõben, abban a pillanatban pedig minden csapat elhiszi, hogy képes lehet megcsinálni és megnyerni."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!