A menedzser értékelése

Jose Mourinho elégedett volt csapata mai teljesítményével és az elért eredménnyel.


Henrikh Mkhitaryan fontos idegenbeli találatot szerzett az elsõ játékrészben, amivel a Vörös Ördögök vezetést szereztek az FC Rostov ellen, ám a második félidõben Aleksandr Bukharov egyenlíteni tudott. Az eredmény a lefújásig nem változott, a United pedig ezzel a döntetlennel jó helyzetben várhatja a jövõ heti, Old Traffordon sorra kerülõ visszavágót.

 

A portugál szakvezetõ a mérkõzést követõen több témában is elmondta véleményét, beszélt a pálya talajáról, Mkhitaryanról és a hazai drukkerekrõl is.

 

"Lehetetlen jobban játszani..."
"Ez egy nagyon jó teljesítmény volt, tekintve a körülményeket. Lehetetlen volt jobban játszani, lehetetlen volt passzolós játékot játszani. Azt játszottuk, amit a mérkõzés megkövetelt, és ezt jól is csináltuk. Egy védelmi hibát vétettünk. Egy nyílt eredménnyel megyünk a visszavágóra, ám egy kicsi elõny a mi kezünkben van. Nem sérült meg senki. Azt gondolom, pozitív eredménnyel zártunk. Tudtuk, hogy vagy nyernünk kell, vagy legyen egy 0-0, úgyhogy nyitott a párharc. De a körülményeket nézve ez egy jó eredmény volt."

 

Változtatás a felállásban
"A terv az volt, hogy tudtuk, nem akarnak majd játszani - igyekeznek mindig fellõni a csatárnak a labdákat. Ilyen pályán így játszanak, így az volt a legjobb, ha három belsõ védõvel állunk fel."

 

 

A Rostov szurkolóiról
"Minden csodálatos volt. Amióta leszálltunk, az emberek kedvesek velünk, a meccsen pedig úgy szurkoltak a csapatuknak, ahogyan kell. A mi drukkereink is megfelelõen viselkedtek és példás volt, ami a pályán történt - igen keményen megharcoltak minden labdáért a játékosok."

 

Fontos az idegenbeli találat?
"Egy idegenben lõtt gól mindig pozitívum; az 1-1 jobb, mint a 0-0. De nyílt a párharc és ennek a Rostovnak megvan ahhoz a tapasztalata, hogy nagy meccseket játsszon nagycsapatok ellen, hatalmas stadionokban. Nem hiszem, hogy gondot jelent nekik, hogy eljöjjenek az Old Traffordra és megküzdjenek velünk. Vasárnap a Terek Grozny ellen játszanak, mi hétfõn a Chelsea ellen lépünk pályára - tudják, hogy több idejük van felkészülni. Ez nehezebb, de egy lépésre vagyunk a negyeddöntõtõl. Az Old Trafford hangulata tüzelni fog minket és remélem, hogy továbblépünk a negyeddöntõbe."


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!