Micki még nem áll teljesen készen

Jose Mourinho feltárta, Henrikh Mkhitaryan még nem nyerte vissza teljes erõnléti állapotát.


Az FC Rostov elleni 1-1 után, amin Micki szerezte a United találatát azt követõen, hogy visszatért combsérülésébõl, a Vörös Ördögök hétfõn a Chelsea ellen játszanak az FA-kupában, majd a Middlesbrough ellen bajnokin kell megmérkõzzenek, ám a két összecsapás között még az oroszok elleni visszavágó is a csapatra vár.

 

Ez egy nagyon sûrû ütemterv, ám az örmény válogatott csapatkapitánya sértetlenül hagyta el ma a pályát annak ellenére is, hogy a gyep minõsége hagyott kívánni valót maga után. Mkhitaryan remekül játszott szabad szerepkörben Zlatan Ibrahimovic mögött mindaddig, amíg Anthony Martial állt be helyére.

 

 

"Tudjuk, hogy nem tud 90 percet lejátszani" - nyilatkozta Mourinho. "Tudtuk, hogy csak 60 percet tud játszani - nem számított, mi volt épp az eredmény, közösen döntöttünk errõl, hisz nincs a legjobb állapotban még."

 

"Szabadon játszhatott támadóként Zlatannal azért, hogy megpróbáljon területeket találni a gólszerzéshez. Jól játszott és sérülés nélkül zárta a találkozót, ami fontos számunkra."


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!