Smalling: Szeretnénk jóvátenni

Chris Smalling elárulta, a Manchester Unitednél mindenki elhatározta, hogy hétfõn este sokkal másabb érzéssel kívánják elhagyni a Chelsea stadionját, mint legutóbb.


A United feledhetõ napot élt át, amikor a két csapat legutóbb egymás ellen játszott a Stamford Bridge gyepén, hisz október 23-án a Vörös Ördögök 4-0-ra kaptak ki.

 

Majd öt hónap telt el azóta és a manchesteriek nem kaptak ki azóta a bajnokságban és sokkal jobb formában készülnek a mostani FA-kupa összecsapásra a bajnoki címért hajtó londoniak ellen.

 

"Messze a legkiegyensúlyozottabb csapat a bajnokságban a Chelsea, megérdemlik ahol vannak" - ismerte el Smalling.

 

"De úgy vélem, jó sorozat áll mögöttünk és sokkal jobbak vagyunk, mint utoljára."

 

 

A 27 éves védõt egy sérülés is hátráltatta az októberi összecsapáson, amit még a Fener elleni EL-meccsen szedett össze.

 

"Utólag elmondható, talán nem kellett volna játszanom azon a találkozón. De játékosként próbálod magad ûzni és erõt adni magadnak a játékhoz. Ez egy rangadó volt, én pedig nem akarok ilyen meccseket kihagyni."

 

"A meccset megelõzõ héten döntetlent játszottunk a Liverpoollal és nyertünk az Európa-ligában, így kezdtünk lendületet felépíteni. Aztán jött az a bizonyos összecsapás, ami teljesen kiütött minket - határozottan a szezon egyik legrosszabb teljesítményét nyújtottuk akkor. De attól kezdve sokkal jobban teljesítünk."

 

"Mindannyian sokat tanultunk abból a meccsbõl és nem csak azt, hogy javítanunk kell a sorozatban mutatott teljesítményünkön, hanem a büszkeségünk tekintetében is. Az FA-kupát nehéz megvédeni, ha megnézzük a korábbi adatokat, nem sok embernek sikerült ez, a Unitednek sem. Úgyhogy ha sikerülne megvédenünk, az ragyogó lenne."

 

"Már a negyeddöntõben vagyunk és nem túl messze lehet a célvonal, ha úgy játszunk, ahogyan tudunk."

 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!