Mourinho nem kesereg a hiányzók miatt

Jose Mourinho, a Manchester United menedzsere elmondta, "soha nem fog sírni" a hiányzó játékosok miatt. Legfrissebb kiesõje Ander Herrera, akit a Chelsea elleni FA-kupa negyeddöntõ elsõ félidejében állított ki a játékvezetõ.


A spanyol középpályás a 35. percben kapta meg második sárga lapja után a pirosat is, így két mérkõzést kell kihagynia - az EL-re nem vonatkozik ez - azt követõen, hogy korábban már a Burnley elleni bajnokin is kiállították.

 

Zlatan Ibrahimovic nem játszhatott a Chelsea ellen, hisz elkezdte letölteni három találkozóra szóló eltiltását, amit még a Bournemouth elleni mérkõzésen történtekért kapott. (Tyrone Mings-et könyökölte le.)

 

"Nem sírunk" - nyilatkozta Mourinho a tegnapi meccset követõ sajtótájékoztatón, amikor a számos sérültrõl kérdezték. "Senki nem látott minket sírni a héten, amiért nincs Zlatan, mivel mi nem teszünk ilyet, senki nem szólt egy szót sem emiatt."

 

Wayne Rooney nem utazott el a Chelsea elleni meccsre, miután vasárnap megsérült edzésen, amirõl a menedzser még nem tudja, mennyire komoly sérülés is igazából.

 

 

Anthony Martial szintén sérülés miatt hagyta ki a hétfõ esti összecsapást, így került Marcus Rashford a kezdõcsapatba, mint egyetlen csatár, aki bevethetõ. Pedig a fiatal játékos beteg volt, ám hõsiesen leküzdötte azt. "Õ döntése volt" - mondta a portugál még a találkozó elõtt. "Megértette a helyzetet és õ volt az egyetlen, akinek esélye volt játszani. Õ maga tette be magát a kezdõbe."

 

A Vörös Ördögök már a csütörtöki, FC Rostov elleni EL-visszavágóra figyelnek. A párharc elsõ mérkõzésén 1-1-es döntetlen született Oroszországban.

 

Fontos, hogy Ibra és Ander is játszhat két nap múlva, hiszen az Európa-ligára nem vonatkozik az eltiltásuk. Rooney és Martial játéka azonban kérdéses még.

 

"Nagyon fontos meccsünk van csütörtökön, egy kicsit pihentetni akarom a játékosokat, hogy a lehetõ legjobban tudjuk felkészíteni a csapatot" - említette Jose. "Ez a legfontosabb."

 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!