Jose: A srácok készen fognak állni

A Manchester United nyolc napon belül harmadik mérkõzését teljesíti ma este, ám Jose Mourinho tudja, a játékosok profizmusa és odaadása segít nekik túllépni a fizikai fáradtságon, amikor kifutnak az FC Rostov elleni összecsapásra.


Az Európa-liga nyolcaddöntõjének visszavágója 72 órával azután jön, hogy a United egy bátor és fáradhatatlan produkciót tett le a pályára a Chelsea elleni FA-kupa vereség alkalmával.

 

Immár Mourinho csapata azon lesz, hogy kihasználja a múlt héten, Oroszországban elért 1-1-es eredményt és továbblépjen a sorozat legjobb nyolc csapata közé nem titkolt céllal, hogy végül Európa-liga gyõztesnek lehessen elmondani a klubot.

 

"Jó emberek és remek profik találnak maguknak erõt, energiát, motivációt és vágyat; még ha a test nincs is száz százalékos állapotban, az elme készen áll" - nyilatkozta a menedzser az MUTV-nek.

 

 

"Ez nagyon fontos és úgy vélem, a játékosok készen állnak. Az Old Trafford egy kis extra energiát adhat nekik a mérkõzésre és segíthet a továbbjutás kiharcolásában."

 

"A szurkolóink extra támogatást adhatnak nekünk, a játékosok megérdemlik ezt az utolsó lökést, így azt akarom mondani, hogy a srácok készen fognak állni."

 

Senki nem tekint nagyon elõre, mint azt Mourinho is megerõsíti, de ha a United ott lesz a pénteki sorsoláson, mellette még több komoly csapat is tagja lesz a legjobb nyolcnak.

 

"Jó csapatok vannak itt. Ha megnézed a lehetséges negyeddöntõs ellenfeleket, ott a Róma vagy a Lyon, a Besiktas, két német csapat közül egy [a Mönchengladbach a Schalkéval csap össze] és esetleg még a Celta Vigo - ez nem könnyû."

 

"De meg fogjuk próbálni, a következõ lépés az, hogy ott legyünk a negyeddöntõk sorsolásán."

 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!