A menedzser véleménye a tegnapi meccsrõl

Jose Mourinho elsõsorban a játékosokat dicsérte amiatt, ahogyan kezelni tudták a fáradtságot a nagyon sûrû program közepette.


A Vörös Ördögök 1-1-et játszottak az elõzõ héten Oroszországban, amit egy karcsú, de teljesen megérdemelt gyõzelem követett. Az 1-0-ra megnyert találkozó gólját Juan Mata szerezte.

 

A MÉRKÕZÉS ELEMZÉSE
"Az elsõ játékrészben frissek voltunk, igazán domináltunk, helyzeteket alakítottunk ki, míg az ellenfél át sem lépte a felezõvonalat és úgy tûnt, gólokat szerzünk, amikkel lezárjuk a párharcot. De tisztán játszottak mindaddig, míg fizikális szempontból gondjaink adódtak. Hagytuk, hogy nyílt maradjon a meccs, mint ahogyan õk is és az utolsó részben problémáink voltak, sérültjeink lettek, változtatnunk kellett."

 

A FÁRADTSÁG SZEREPET JÁTSZOTT
"Néhány játékosnak gondjai voltak, féltem a hosszabbítástól. Tudom, hogy Rashfordot behozhattam volna, de féltem, mert Marcos Rojónak problémái voltak. Nehéz mérkõzés volt. Sok ellenségünk volt. Normális esetben a Rostov lett volna az ellenfél, de annál több ellenségünk volt. Nehéz hétfõn 10 emberrel játszani, majd nehéz most is játszani és nehéz lesz vasárnap 13 órakor pályán lenni. A srácok fantasztikusak voltak. El tudom képzelni, hogy egyesek azt mondják, jobban kellett volna játszani, jobban játszhattunk volna, több gólt kellene szerezni, nem kellett volna ennyire nehezen legyõzni az ellenfelet, de a valóság az, rengeteg dolog ellenünk volt, és harcolnunk kellett. A srácok fantasztikusak és talán kikapunk vasárnap, de megpróbáljuk a legjobbat kihozni magunkból."

 

 

REAKCIÓ POGBA ÉS BLIND SÉRÜLÉSÉRE
"Pogba esetében tudjuk az eredményt, Daley-nél még nem, meg kell néznem, mi történt. A fáradtságnak ára van, de én mindig emlékezni fogok arra, hogy beszéltem az UEFA küldöttével Rosztovban, aki azt mondta nekem, ha egy játékos megsérül, a biztosító úgyis fizet, úgyhogy a pályával nincs gond. Valószínûleg akik a meccseink idõpontjairól döntenek, azok ugyanígy gondolkoznak errõl; ha megsérül valaki, a biztosító fizet, így nincs probléma."

 

MIÉRT KÜLDÖTT BANÁNT ROJÓNAK?
"Nem tudom, volt-e már fáradt valaha. Én már sokszor és tudom, hol van a test határa, mikor van a testnek szüksége valamire...bármire! A játékos kért egy banánt, ezen nem kell mosolyogni, inkább tiszteletben kell tartani a játékost és az õ határait. Õk totál mindent beleadtak."

 

A TOP 6 KÖZÜL MÁR CSAK A UNITED ÁLL EURÓPÁBAN
"Nagyon csalódott vagyok. Nem ûzök gúnyt ebbõl, a valóságot mondom. Ez több szempontból is rossz nekünk. Azért is rossz, mert az elõttünk álló öt csapat nincs európai porondon. Õk hetente egy mérkõzést fognak játszani, mint ahogy némelyek a szezon eleje óta teszik. Õk nem ismerik a fáradtságot, nem tudják, milyen az, ha felhalmozódnak a meccsek és nem tudják, milyen hazamenni este és nem beszélni semmit, mert annyira fáradtak. Holnap újabb nap jön és a határokig harcolni fogunk. Ezt kell tennünk!"


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!