Valencia: 21 évesnek érzem magam

Antonio Valencia elárulta, 21 évesnek érzi magát, miközben úgy játszik, hogy egyre esélyesebb az év játékosa címre.


A kiváló jobb bekk 2012-ben már elnyerte a Sir Matt Busby-díjat, idén pedig már kétszer is megválasztották a hónap legjobbjának. Ragyogóan teljesített a Chelsea elleni FA-kupa, majd a Rostov elleni EL összecsapásokon is és a 31 éves ecuadori még mindig remekel, több mint egy évtizeddel azután, hogy megérkezett Angliába a Wigan Athletic csapatához.

 

"Sokat változtam azóta, de továbbra is keményen akarok edzeni, javulni akarok és eltökélt vágyam, hogy a Unitednél maradjak, mindez azt eredményezi, hogy úgy érzem, mintha csak 21 éves lennék" - nyilatkozta Valencia az Inside Unitednek.

 

"Hálás vagyok, hogy egy ilyen nagyszerû klubnál lehetek, mely lehetõséget adott nekem ahhoz, hogy beteljesítsem álmaimat. Természetesen keményen fogok harcolni továbbra is, hogy egy kicsit tovább itt maradhassak!"

 

Jose Mourinho szerint az ecuadori játékos a világ egyik legjobb bekkje. Olyan poszt ez, amit megkapott, miután a United még egy gyors szélsõként igazolta õt le.

 

 

"Sir Alex néhány mérkõzésen betett jobb bekknek és azt hiszem, kezdett lassan rájönni, hogy képes vagyok ott játszani. Majd David Moyes is játszatott ott néhányszor."

 

"Aztán jött Van Gaal, aki nagyon sok összecsapáson oda tett be. Jó munkát végeztem ott és továbbra is jobb bekként alkalmazott. Most pedig a fõnök lehetõséget adott arra, hogy továbbra is fel-le rohangálva dolgozhassak a jobb oldalon, amit nagyon élvezek."

 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!